BOYFRIEND

SALE: IT'S ON

UDSALGET ER så småt startet rundt omkring på de forskellige webshops og i butikkerne. Nogle af mine favoritter har været igang i et stykke tid, bl.a. NAP, TOPSHOP, Stories, ASOS mf. Jeg venter dog på ét bestemt udsalg. Jeg har kig på noget helt specielt hos Holly Golightly, som kræver, at jeg ikke lader mig friste af alskens sidespring  .. Indtil da, drømmer jeg dog lidt om de fine sager over…

ENGLISH: The sale is lowly starting, online and in the physical shops. Some of my favorites have been at it for some time, including NAP, TOPSHOP, Stories, ASOS mf. However, I’m waiting  on one particular sale to start. I’ve got my eye on something special from Holly Golightly, that acquire all my focus… Meanwhile I dreaming  about the items above …

//bag KENZO //top & OTHER STORIES //pumps TOPSHOP

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOYFRIEND