AT HOME: DIY MARBLE WINDOWSILLS

SOM NOGLE af jer kunne se på Instagram (@wearemad) igår, så har jeg lavet et nyt DIY projekt herhjemme. Jeg har længe spekuleret over hvordan vi kunne friske vores gamle laminat/træ (læs: ikke særlig flotte) vindeskarme op uden, at skulle skifte dem helt. Jeg havde overvejet at male dem, men var bange for at det ikke ville blive pænt ovenpå laminat… I tirsdags fik jeg til gengæld den idé, at beklæde dem med en selvklæbende marmorfolie. Det er måske ikke den mest holdbare løsning, men folien sidder fint fast og har betydeligt forbedret helhedsindtrykket i vores 2 stuer! Folien var let at arbejde med og tog mig 5 min. at sætte op, efter jeg havde målt af. Volià!

TRANSLATION: As some of you might have spotted on Instagram (@wearemad) Yesterday, I made a new DIY. I’ve wanted to fix up our windowsills since forever, but didn’t quiet know how to go around it. This might not be the most long lasting solution, but the marble foil sticks fine to the material and the overall look of our 2 living rooms has now improved noticeably. The foil was easy to work with and it only took me 5 min. to put up, after I’d done the measuring. Volià!

Materials: foil, pencil, sissors 

wearemad footerdownload

6 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO WEEKEND