HOW TO DO: PINK HAIR WITH DAVINES

060314: BLUE CAMO

KENDER I det… når man finder noget i sit skab, som man havde glemt og man tænker “nååååååe ja…”? Sådan havde jeg det lidt, da jeg genfandt min blå camo nederdel forleden dag. Samme deal med jakken faktisk. Anyways, her er resten af mit outfit fra i fredags. NU vil jeg smutte ud og drikke kaffe med yndlings Caths!

TRANSLATION: You know when you find something in your closet, that you completely forgot and you go “riiiiiiiight…”? Thats how I felt when I rediscovered my blue camo skirt the other day. Same story with the jacket actually. Anyways, here are the rest of the outfit pictures from last Friday. NOW I’m going out for coffee with my favorite Caths!

//jacket H&M //knit DR. DENIM //skirt TFR //sneakers ISABEL MARANT //bag PROENZA SCHOULER

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO DO: PINK HAIR WITH DAVINES