020414: WEDNESDAY

{ONLINE SALE} ME & THE MET

DA EN veninde tidligere på ugen tipse mig om, at hun netop havde købt Ganni’s Amber støvler på Me & The Met til sølle 550 DKK gik der ikke mange sekunder, før jeg havde klikket mig ind på webshoppen! Jeg spottede hurtigt Anais støvletterne, som længe har været på min radar. Nedsat til 500 DKK endda! Men ak, skuffelsen ville ingen ende tage da jeg erfarede, at begge støvler var udsolgt i min størrelse… Jeg vil dog hermed give tippet videre til jer derude, som skulle være en størrelse 36 eller 38. GO!

TRANSLATION: Super sale on two favorites from Ganni on Me & The Met at the moment! Find them HERE and HERE. Size 36 and 38 only! GO!

wearemad footerdownload

3 COMMENTS

 • kathe

  Fedt! ville også bare lige gøre jer opmærksomme på det, hvis nu i ikke vidste det 🙂 Der er ikke noget værre end ikke-responsive sites til mobilen. Og ja – syntes det er virkelig godt initiativ at samle bloggere, men samtidig uden at putten dem i én “pose”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathe

  Lækkert scoop!

  Lige en lille tanke herfra: fedt at i har indgået et samarbejde! Og på den måde i har gjort det uden navn. Det er lækkert! Og fedt at det lige er mine ynglings blogs samlet under en. MEN når man tjekker jer ud på telefonen har jeg ikke mulighed for at navigerer rundt i de forskellige blogs fra top-menuen. Kan klikke ind på stylejunkie, Mie dina og stonemuse. er det ikke muligt at gøre så at man kan scrolle runde og finde alle blogsne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Kære Kathe
   Sejt, at du kan lide det! Helt sikkert. Vi arbejder i øjeblikket på, at få alle blogs i linkbaren til at være responsive. Så det skulle gerne komme til at virke meget snart 🙂
   KH Kat
   //WEAREMAD

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

020414: WEDNESDAY