{HOME} THE RUG

{DETAILS} A NEW WEEK

JEG HÅBER at I har nydt en ekstra lang weekend? Her mandag morgen kan jeg godt undre mig over hvor den i grunden blev af? Når man bruger sine weekender på at arbejde, flyder dagene sammen… Men heldigvis fik jeg også mulighed for, at nyde lidt af det godt vejr fredag aften over en øl med hende her og igen lørdag aften på Papirøen, med lidt lækkert mad fra Copenhagen Street Food – hvilket altså varmt kan anbefales! Nå, men jeg vil egentlig bare lige vise jer en lille forsmag på fredagens outfit, hvor jeg bl.a. havde min nye peplum top på. I får hele outfittet senere, NU kaffe og så mere eksamens skrivning!

TRANSLATION: I hope you’ve enjoyed an extra long weekend? To be honest I don’t really know where it went? Well I just want to show you a taste of last Friday’s outfit, where I wore my new peplum top. You’ll get the rest of the outfit later, NOW coffee and more studying.  

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

{HOME} THE RUG