THE CHAMBRAY SHIRT

PSST: SARENZA SALE

SÆSON UDSALGET så småt ved, at være skudt i gang på diverse webshops. Herunder en af mine favoritter, nemlig Sarenza.dk, som netop har startet sommerudsalg! Tidligere på sommeren, klikkede jeg de hvide Lacoste Graduate sneakers hjem (HER), men nu er de faktisk nedsat til en MEGET fornuftig pris (hvis nogle af jer skulle være fristet) Det samme gælder de tre andre modeller over, hvilket jeg selvfølgelig har udnyttet! Hvilken én mon jeg har bestilt…?

TRANSLATION:  The seasonal sale has started, one of my favorite web shops included! Earlier this summer I ordered the white Lacoste Graduate (HERE) at Sarenza.dk., but now it’s actually on sale for a very reasonable price. The same is the other three models above, which I’ve of course have taken advantage of! Which one of the sneakers above do you think I’ve ordered…?

 wearemad footerdownload

2 COMMENTS

 • Tine

  Hvilket mærke er de nederste ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Tine
   Det er Puma’s El Ray Future model 🙂
   KH Kat
   //WEAREMAD

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE CHAMBRAY SHIRT