160714: WORK WEAR

SUMMER HAIR

JEG HAR ikke et særlig typisk Skandinavisk hår. Selvom det er blond er det forholdsvis kraftigt og kruset. Og tykt. Jeg har aldrig vist jer mine naturlige krøller, for de bliver glattet ud hver morgen. Faldet I ser i mit hår er lavet med glattejern, som desværre ikke holder hele dagen og ender som hverken det ene eller det andet… (jf. mit hår i forrige post) På mirakuløs vis tager mit hår ikke bemærkelsesværdigt skade af glattejernet, som man ellers kunne frygte efter så mange års (mis)brug. Om sommeren er min personlige erfaring, at håret godt kan have brug for lidt ekstra kærlighed på grund af sol og saltvand, så jeg har samlet et par af mine favoritter over. Et af mine bedste tip er, at klippe de slidte spidser af. Det giver en øjeblikkelig effekt og får håret til, at se meget sundere ud. Håret skulle eftersigende også gro hurtigere, hvis man bliver studset jævnligt, da enderne ikke når at splitte. De to produkter jeg har valgt er nogle af mine sommerfavoritter. Davines’ Salt Spray er hypet og go, og giver et perfekt beach look. Tør olien fra italienske Philip Martin’s er både til krop og hår. Jeg er blevet fuldstændig afhængig af den, når jeg sidder ude på altanen og nyder solen.

TRANSLATION: I’m not your typical Scandinavian blond hair wise. My hair is thick and frizzy. I’ve never shown you my natural curls, because I straighten them out every morning and finishes off with a few waves made with the straightener. During summer my personal experience is, that the hair needs a little extra love because of the sun and salt water, so I’ve gathered a few of my favorites above. One of my best tips is to cut off split ends for an instant healthy look. It gives an immediate effect and makes the hair to look well taken care of. The hair is also said to grow faster if you get a trim regularly, as the ends do not break.

//comb MASON PEARSON (HERE) //salt spray DAVINES (HERE) //dry oil PHILIP MARTINS (SOLD AT SELECTED HAIR SALOONS ) //hair ties BLAX (HERE)

wearemad footerdownload

4 COMMENTS

 • Sara

  Hvor er det egentlig dejligt at høre, at det ikke er alle der bare vupti har lækkert hår fra det sekund de hopper ud af sengen. Jeg har nemlig også meget kraftigt hår med lidt krøller i, og det kræver SÅ meget pleje hvis det ikke skal ligne en høstak. For mit vedkommende har det dog hjulpet rigtig meget kun at vaske det et par gange om ugen, så vidt muligt lade det lufttørre når det bliver vasket, og så bruger jeg både hårkur OG balsam hver gang jeg vasker det. Lidt omstændigt, men det gør virkelig en forskel i forhold til “krusetheden”. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Sara
   Og i lige måde! Det er rart at høre, at jeg ikke er den eneste 🙂 Jeg lufttørrer også tit, men det er mere for at skåne håret for endnu mere varme faktisk..
   KH Kat
   //WEAREMAD

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • admin

  Hej Camilla
  1000 tak! Tør olien fedter ikke helt på samme måde, som en alm. olie og trænger hurtigere ind i hår/hud og skulle rent faktisk indeholde flere fedtsyrer end en normal olie.
  KH Kat
  //WEAREMAD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  Thank God, så er jeg ikke den eneste der hver morgen kæmper med krøllekrus og et fladjern:/
  Har aldrig hørt om en tørolie, hvordan er konsistensen og hvor god er den i forhold til en alm hårolie?
  Tak for en altid lækker blog, du gør det bare SÅ godt:))))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

160714: WORK WEAR