DEAR SANTA...

INSPIRATION: BLUE JEANS


GOD MORGEN. Jeg er vild med farven og fittet på disse jeans. Og helst i kombination med et par lyse sneakers, som over. Men jeg vil egentlig bare lige hurtigt tjekke ind inden jeg tager hul på anden del af min uge, som står på job, kollektionsfremvisning hos H&M i dag og middag med Gina Tricot i aften, en tur til Aarhus med Minimum morgen, opgave og middag lørdag… Et lidt presset program, som muligvis kommer til, at gå lidt ud over bloggen… Heldigvis er jeg er ved, at forberede andet indlæg i #ifeelisensoric konkurrencen ( se første del her), hvor I kan vinde endnu et beklædning… Så stay tuned ladies!

ENGLISH RECAP: Good morning. I love the colour and fit on these jeans. Preferably in combination with a pair of light sneakers. I just wanted to check in real quick before I continue my the second part of a busy week. 

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEAR SANTA...