POCHETTE METIS

OUTFIT: FLARED FRIDAY

ENDELIG FRDAG! Jeg starter dagen med et møde inde i byen om lidt, efterfulgt af job og senere i eftermiddag tager jeg til Tyskland for at holde weekend med min kæreste og hans familie. Jeg tager min computer med og planlægger, at opdatere bloggen lidt løbende. Jeg glæder mig til, at komme lidt væk og nyde en weekend væk fra København!

ENGLISH RECAP: Finally Friday! I’m kicking off the day with a meeting followed by work and then I’m off to Germany to spend the weekend with my BF and his family. I’m bringing my laptop and planning on updating the blog during the weekend. I can’t wait to get away from Copenhagen for a little while.  

//shirt H&M (SIMILAR HERE AND HERE) //jeans ASOS (HERE) //boots ELIZABETH STUART (HERE)

5 COMMENTS

 • Jeg er godt nok også glad for, det er fredag!
  Hav en rigtig dejlig tur til Tyskland <3

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Satina
   Tak skal du have og god weekend 🙂
   KH Kat
   //WEAREMAD

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Det lyder som en god weekend! 🙂

  Vil du fortælle, hvilken str. dine jeans er bestilt i? Er lidt i tvivl…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Kære Trine
   Jeg mener det er en str. 8, men de er meget store i størrelsen, så jeg kunne godt have gået en størrelse ned 🙂
   KH Kat
   //WEAREMAD

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine K

   Tusinde tak fro hurtigt svar – der er nemlig kun en 4’er tilbage (satser sgu, de er vildt flotte!)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POCHETTE METIS