VIDEO: PERFECT RED LIPS A LA PARISIENNE

ORIT ELHANATI

SELVOM DET blot er 4 år siden smykkedesigner Orit Elhanati blev færdiguddannet guldsmed, har hun allerede formået at placere sine smykker på manges ønskelister. Min egen inklusiv. Jeg er vild med Orits rustikke og anderledes smykkeunivers og især Pyramide halskæden, som er et samarbjede med high end butikken Holly Golightly, måtte gerne hænge om min hals. Du kan læse mere om den inspirerende smykkedesigner, som udover at have virkelig god stil også bor ret lækkert, her samt besøge web shoppen her.

ENGLISH RECAP: Even though Orit Elhanati only just graduated as a goldsmith 4 years ago, she has already managed to place her jewelry on a lot of womens wish lists. Including mine. I love Orits rustic and different jewelry universe. I wouldn’t mind her Pyramid necklace collab with the high end store Holly Golightly to hang around my neck. Visit the web shop here or get a sneak peak into the inspiring designers home and wardrobe here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: PERFECT RED LIPS A LA PARISIENNE