SUMMER HAZE

OUTFIT: BLUE SUIT

DET BLIVER blot et hurtigt hej herfra i dag, da jeg fortsat har travlt med at nå deadline på den lookbook jeg er igang med at producere. På billederne over er jeg iført et af mine go-to outfits, når jeg ikke har tid til at tænke for meget over hvad jeg skal tage på. Det er nemlig det smarte ved sæt.

ENGLISH RECAP: Just a quick hello, before I’m off to the office where I’m working hard to meet the deadline on the lookbook I’m producing. Above I’m wearing one of my go-to sets, when I’m busy and don’t a lot of time on my hands to pick out an outfit. 

//top MUNTHE (ON SALE HERE) //pants MUNTHE //sunglasses RAY-BAN (HERE) //bag PROENZA SCHOULER (MORE COLORS HERE)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER HAZE