JANUARY LIST

A LITTLE SOMETHING ON SALE…

 photo IMG_20150709_153959_zpslsdwasqp.jpg

JEG HAR længe haft kig på denne PS1 Tiny Fringe i ruskind fra Proenza Schouler og da den blev sat ned med -40% på Mytheresa slog jeg til! I sommer købte jeg tasken i rød og det har været den perfekte hverdagstaske. Der gik derfor ikke mange minutter før den også blev klikket hjem sæsonens teal farve, som jeg er sikker på vil kunne matches med det meste i min garderobe. En del webshops har netop nedsat udsalget yderligere for, at gøre plads til de nye varer – hvilket betyder, at man i disse dage i særdeleshed har mulighed for at gøre et godt køb!

*

ENGLISH RECAP I’ve had my eye on this teal PS1 Tiny Fringe bag from Proenza Schouler and when it suddenly got marked down with -40% on Mytheresa I made my move! This summer I got the same bag in red and it has been the perfect everyday bag. I’m sure I’ll be able to match it with so much in my wardrobe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANUARY LIST