BEDROOM INTERIOR

SHOP MY CLOSET

 photo wearemad tictail shop garderobe_zpsugxeznmk.jpg

HVIS DU følger bloggen på facebook, så har du måske allerede været inde forbi min shop og se de nye items jeg lagde op i søndags. Som jeg skrev i weekenden så har jeg endnu engang ryddet ud i garderoben og nedsat nogle af de ting der endnu ikke har fundet nye hjem. Besøg min shop her.

*

ENGLISH RECAP Once again I’ve cleaned out my closet and put a bunch of new stuff up for adoption. I’ve also marked down some of new old items, that haven’t found new homes yes. Shop my closet here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEDROOM INTERIOR