PURE COLOR

A LA VETEMENT

wearemad DIY vetement jeans

DET ER ingen hemmelighed, at jeg ikke gerne ville have fat i et par distressed jeans fra Vetement. På den anden side syntes jeg også, at det er hul i hovedet at betale over 7000 DKK for et par afklippede jeans. Derfor vil jeg i stedet kaste mig ud i et par DIY af slagsen, hvilket vel virkeligheden også lidt går i spænd med Vetement’s ideologi med nyfortolkninger af både DHL, Star Wars, Balenciaga mm.  

//

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

For at customize et par jeans a la Vetement skal du bruge: et par mom jeans, en saks, et opsprætter samt nåle. Start med at sprætte buksebenet op nogle centimeter i hver side. Klip derefter det opsprættede stykke af og brug nålene til at hive trådende ud af stoffet. Gentag fremgangsmåden på det andet bukseben og voila! Christina fra DeSmitten har delt en rigtig fin DIY guide til et anderledes look her

*

ENGLISH RECAP It’s no secret that I wouldn’t mind a pair of distressed jeans from VetementHowever I can’t really wrap my head around paying a good 1000? for a of cut off jeans. Instead I’m going to go DIY and make my own pair of Vetement inspired jeans, which ironically isn’t that far from Vetement’s own design thinking that is both inspired by DHL, Star Wars and Balenciaga. Christina from DeSmitten has made a really nice guide to a pair of Vetement inspired cut-off jeans here.

 

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PURE COLOR