PATTERN MIX

TIPS FOR SICILY?

wearemad sicilien sicily syracuse

SOM JEG skrev i weekenden, så har min kæreste og jeg booket vores sommerferie på Sicilien. Efter at have undersøgt lidt forskellige destinationer, endte vi med to favoritter: de græske øer eller Sicilien. Eftersom ingen af os tidligere har været på Sicilien, faldt det endelige valg på Syracuse, nærmere betegnet Isola di Ortigia. Hvor vi har været så heldige at finde noget nær den perfekte rooftop lejlighed på Airbnb, med havudsigt og en stor privat tagterrasse. Jeg glæder mig meget til, at se en ny del af Italien og dele mine oplevelser med jer. Min kæreste er god til, at researche hjemmefra, hvor jeg mere er typen der tager det som det kommer. Men hvis I skulle have nogle tips til Syracuse og Sicilien generelt, er de meget velkomne! 

*

ENGLISH RECAP My boyfriend and I finally booked our summer vacation. After narrowing down our destinations to the Greek Islands or Sicily, we finally decided on Isola di Ortigia in Syracuse. We were so lucky to find the perfect holiday home via Airbnb, with a huge private rooftop terrance and sea view. I can’t wait to experience a new part of Italy – all tips are welcome!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PATTERN MIX