HIGH STREET

PIAZZA DUOMO

wearemad zara trf hem dress rodebjer sandaler

//dress ZARA //sandals RODEBJER via MYLEONTINE //sunglasses RAY-BAN

JEG ER retur fra vidunderlige Sicilien og en helt fantastisk ferie. Vi har spist god mad, drukket siciliansk vin, slappet af på stranden og vores tagterrasse, gået rundet i de små gader i Ortigia og handlet ind på markedet. Jeg har taget en masse billeder, som jeg deler med jeg i et samlet Sicilien indlæg senere på ugen. Nu står den på 2 ugers (hårdt) arbejde inden jeg rejser igen. Hvor jeg skal hen næste gang fortæller jeg mere om senere, nu skal jeg ind på kontoret til ugens første møde. Kjolen købte jeg i Zara i Ortigia og den kunne ikke have passet bedre efter, at have fyldt maven med pasta, pizza og vin i 2 uger.

Indlægget kan indeholde reklame i form af affiliate links

ENGLISH RECAP I’m back from Sicily after a wonderful vacation. After spending the last couple of weeks eating well, drinking Sicilian wine, relaxing on the beach and on the terrance, working around the small narrow streets of Ortigia and shopping groceries at the market I have 2 weeks of (hard) work ahead of me before I’m off again. Where I’m going, I’ll tell you later, now I need to get in to the office for this weeks first meeting.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIGH STREET