CAMO COAT

LA PART III: MELROSE & BEVERLY HILLS

wearemad-beverly-hills-hotelI DEL 3/4 af min guide til LA, har jeg fundet mine bedste links og tips til Melrose Avenue og Beverly Hills. Begge steder landede direkte på min personlige favoritliste og jeg kunne sagtes have brugt mere end én dag på, at opleve områderne.

Vi startede dagen med, at tage en Uber fra DTLA til Melrose Avenue, hvor vi brugte formiddagen på, at kigge på butikker på Melrose Avenue, hvorefter vi hoppede på en Uber videre til Berverly Hills og sluttede dagen af på Rodeo Drive inden vi atter vendte tilbage mod Downtown.

Læs del 1 DTLA & Arts District, del 2 Santa Monica & Venice

wearemad-pali-hotel-melrosela-palihotel-melrosewearemad-melrose-avenue-pink-wallMELROSE AVENUE

Melrose Avenue finder man LA’s mest fotograferede lyserøde væg, udenfor Paul Smith butikken. Væggen er så populær, at der skal en “væg vagt” til at holde styr på sagerene. Hvilket ikke siger så lidt. Vi tog en Uber fra DTLA til Melrose Avenue og gik op ad avenuen og kiggede på butikker, indtil vi ramte PaliHotel, hvor vi slukkede tørsten i den gloende hede med en kold iste.

PaliHotel

PaliHotel er et smukt boutique hotel, der ligger i hjertet af Melrose Avenue’s shopping district. Hotellets café og restaurant The Heart + The Hunter er det ideelle spot til et shopping break på den lange strækning med butikker.

Fred Segal

Fred Segal er en koncept butik få meter fra PaliHotel, som byder på et godt miks af amerikanske og europæiske brands indenfor mode, interior og beauty, som f.eks. Bella Freud, Clare V og mangle flere. Nogen vil måske kunne genkende denne replik fra Clueles, hvor Cher er ved at gøre sig klar til sin køreprøve og spørger sin maid “Lucy! Where’s my white collarless shirt from Fred Segal?!

wearemad-the-beverly-hills-hotelbeverlyhills-90210-01wearemad-la-bhh-berverly-hillsBEVERLY HILLS

Beverly Hills er uden tvivl et af det mest fascinerende steder jeg har været. Jeg blev forelsket i det øjeblik jeg kørte ind af indkørslen til The Beverly Hills Hotel og gik ind i lobbyen på det legendariske hotel. Det er et af de smukkeste og mest cool hoteller jeg har besøgt og uden tvivl et must hvis man her i 90210. Vi spiste sen frokost i The Cabana Café på hotellet med udsigt over poolen, skålede i et glas rosé og gik videre ned af Rodeo Drive, igennem villa delen, indtil vi nåede high end butikkerne, som gaden især er kendt for.

The Beverly Hills Hotel

Det magiske The Bevery Hills Hotel, hvis gæster bl.a. tæller præsidenter, rocklegender som John Lennon, filmstjerner som Grace Kelly, Marlene Dietrich og Marilyn Monroe samt mange flere, er en lyserød drøm og en oase af palmer, luksus og små gemte kroge, hvor man kan trække sig tilbage og lade sig forføre af det ikoniske hotel en enkelt dag eller flere. Fik jeg fortalt at hotellet er hjemsøgt…

The Cabana Cafe

Udover flere forskellige restauranter på The Beverly Hills Hotel, kan man i The Polo Lounge på hotellets main floor spise en let frokost eller nyde lidt snacks og et glas koldt hvidvin i den mere afslappede The Cabana Café ved poolen.

rodeo-drive-01 En lille del af residens afsnittet på Rodeo Drive 

DEL 3 af 4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAMO COAT