GIVEAWAY: DESIGNER COVER

WINTER READ LIST

wearemad-hella-joof-papmache-reglen-swimming-studies-eat-beautiful-book-bog-nye-boeger


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Jeg vil blive bedre til, at læse bøger i 2017. Det er som regel ikke en bog jeg sætter mig med, hvis jeg har lidt ekstra tid i løbet af en dag. I stedet bliver jeg ved min computer og ender med, at have brugt hele dagen foran skærmen. Jeg læser mest om aftnen i sengen. Det virker dog så søvndyssende på mig, at jeg ikke når igennem mange sider før bogen falder ned på hovedpuden.

Men jeg elsker, at læse og har derfor sat mig for at blive bedre til at prioritere bøgerne i 2017. Jeg har fundet 6 nye (og gamle) bøger, som står på min læseliste denne vinter og den ene er jeg endda allerede gået igang med:

Swimming Studies
af Leanne Shapton

I selvbiografien Swimming Studies beskriver Leanne Shapton hvordan hun har formået, at bruge sin ekstreme selvdisicplin, som olympisk elite svømmer i sit videre arbejde som kunstner, illustrator og forfatter. Bogen giver et indblik i hvordan en elitesportsudøver bruger sin passion og besættelse af sporten i andre sammenhænge af livet og hvordan hun kanaliserer denne styrke ud i kunsten. 

The Haçienda – How not to run a night club
af Peter Hook

Jeg er netop gået i gang med The Haçienda – How not to run a night club, som er skrevet af tidiligere Joy Division medlem, nu New Order, Peter Hook. Bogen er Hooks personlige erindringer og røvershistorier fra tiden, som medstifter og -ejer af den legendariske The Haçienda i Manchester. Bogen er velskrevet med Hooks egen stemme og handler om alle de op og nedture, der følger med at eje verdens mest berygtede og berømte natklub. Bogen byder på mange anekdoter fra Joy Division tiden, som efterfølgeden blev til New Order, og giver et godt indblik i en spirede musikkultur fra acid house tiden med drama, humor og en ikonisk era.

The Mothers
af Brit Bennett

Brit Benett’s The Mothers er fiktiv fortælling om en teenage datter, som mister sin mor til selvmord og begiver sig ud på en følelsmæssig rejse af sorg, ung kærlighed og ambition. Derudover gemmer hovedpersonen på en stor hemmelighed i et lille amarikansk samfund med alle problemberne det medfører. Historien beskriver en ung rebelsk piges forsøg på, at komme nogenlunde helskinnet igennem en stor tragedie og ud på den anden side i voksenlivet.

Meyers Simremad
af Claus Meyer

Meyers Simremad handler om god mad uden stress. Bogen byder på mere end 100 opskrifter indenfor simremads kategorien, som ifølge Meyer, ikke kun hører de kolde årstider til. Bogen er samtidig en grundbog med tips og teknikker til gode simreretter, hvor man lærer hvordan man skaber de gode smagfulde retter uden, at bruge timevis foran komfuret. Bogens opskrifter er opdelt i de fire årstider og er inspireret af alverdens køkkener med alt fra chili con carne, chicken tikka masala, sosso buco samt gode danske kendinge såsom labskovs og frikassé

Papmaché Reglen
af Hella Joof

Papmaché Reglen er blot én ud af i alt 25 gode ”leveregler”, som Hella præsenterer  i løbet af bogen af samme navn. I bogen giver Hella Joof gode råd til de der gerne vil blive klogere på livet. Hun øser ude af sin livserfaring der rummer emner, som bl.a. kærlighed, hverdagen og andre velkendte problemer. Mon ikke der lå et par af Hella’s bøger under juletræerne i de danske stuer sidste jul.

Eat Beautiful
af Wendy Rowe

Efter ikke at have drukket komælk i kaffen i snart et år, har jeg fået øjnene op for hvor stor en virkning fødevarer kan have på huden. Jeg tror derfor, at Wendy Rowe’s nye Eat Beautiful, som handler om hvordan man med kost kan påvirke huden indefra, ville være interessant vinterlæsning om ikke andet for, at få lidt inspiration til hvordan man i højrere grad kan påvirke huden via kosten. 

1 COMMENT

  • Gustavo Woltmann

    Mit mål er også at læse mere i 2017. Jeg er selv stor fan af psykologiske thrillers.

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: DESIGNER COVER