SCREENSHOTS #4

MATCHY MATCHY IN GREEN CAMO

wearemad-stella-nova-camo-pants


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


 jacket STELLA NOVA pants STELLA NOVA top GINA TRICOT bag MADS NØRGAARD sunglasses WEEKDAY sneakers GANNI socks ASOS

Sådan så jeg ud fredag, hvor jeg havde et par møder inden jeg kunne trække stikket og holde weekend. Jeg var hoppet i mit nye matchende camo sæt fra Stella Nova og en grøn strik fra Gina Tricot, som jeg faktisk også her en matchende nederdel til, der passer ret godt til camo sættet og defor kan mixes på kryds og tværs.

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SCREENSHOTS #4