SEE YOU SUNDAY?

ACE HOTEL & SWIM CLUB, PALM SPRINGS

wearemad-ace-hotel-swim-club-06


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Jeg besøgte Ace Hotel i DTLA sidst jeg var i LA, hvor jeg boede på The Standard ikke langt derfra. Begge hoteller er ikoniske monumenter, som er et besøg værd, også selvom man ikke er gæst. Hver gang Bon Iver synger “staying at the Ace Hotel” i 33 God får jeg de vildeste Cali-carvings og næste gang jeg besøger vil jeg bo på Ace Hotel & Swim Club i Palm Springs.

Ace Hotel & Swim Club er et spa resort placeret for foden af San Jacinto bjergene i Palm Springs i gåafstand til downtown og ikke langt fra Salton Sea. Hotellet er eklektisk indrettet med moderne og retro møbler og de fleste værelser er forskelligt indrettede. Derudover er der et lækkert spa område, Feel Good Spa, som tilbyder økologiske simple behandlinger med fokus på rene og naturlige ingredienser.

Læs også: San Cristóbal, Baja California Sur 

Ace Hotel & Swim Club er helt klart på min liste over “honeymoon hoteller”, hvorefter rejsen kunne fortsætte til noget lidt mere beachyMexico. Dermed ikke sagt at vi er ved at planlægge honeymoon – eller bryllup for den sags skyld! Det kunne også bare være et bucket list hotel, til en hvilken som helst anden rejse. Man gør dog nok klogt i ikke, at booke et ophold under Coachella, hvor hotellet er tilholdssted for en del “Chella”-gæster og tilhørende fester – men mindre man selvfølgelig er til den slags.

Book et værelse på Ace Hotel & Swim Club i Palm Springs via Hotels.com fra 1345 DKK pr. nat.

wearemad-ace-hotel-roomswearemad-ace-hotel-swim-club-01 wearemad-ace-hotel-swim-club-02wearemad-ace-hotel-roomFOLLOW ON BLOGLOVIN

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEE YOU SUNDAY?