LADY IN RED

FEELS LIKE SUMMER

wearemad-beach-asos-bag


SPONSORED BY ASOS


 bikini WEEKDAY sunglasses ASOS hoops ASOS dress MONKI bag ASOS shoes VETEMENTS (SIMILAR)

Med et blev det sommer og vejr til bare ben og kjoler! Jeg har fundet et par solfavoritter fra ASOS, som er lige til at tage med i strandtasken de kommende uger – når det fantastiske vejr selvfølgelig fortsætter. Den fine strandtaske er desværre udsolgt, men jeg har fundet et par ret fine alternativer her, her, her og her. Den ternede kjole er perfekt til at smide over badetøjet og jeg har faktisk en lignende, som efterhånden er 2-3 sæsoner gammel, men kommer frem og ikke mindst med i kufferten hvert år, når min kæreste og jeg rejser på sommerferie.

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LADY IN RED