SWEATER WEATHER

EARLY BIRD: TRIBECA NV

wearemad-trieca-nv-early-bird-kobenhavn


SPONSORED BY EARLY BIRD


Mandag mødtes jeg med Mie, Rikke og Emily for, at spise middag på Tribeca NV. Jeg havde booket vores bord igennem Early Bird, hvilket jeg har haft succes med før på netop Tribeca (se her). Hvilket betyder at man betaler 2/3 af prisen for en fixed 3 retters menu. Vi startede ude i Tribeca’s hyggelig gårdhave med antipasti af hjemmelavet charcuterie, stegte sardiner, grillet aubergine, rørt gedeost creme, parmesan, lækkert brød mm.

Da vi var ved at være færdige med vores antipasti, var det imellemtiden begyndt at regne så kraftigt at vi rykkede indenfor til hovedretten, som bestod af røget oksetyndsteg, grønne bønner med balsamico sky efterfulgt af en desert af mango tiramisu med lakrids støv. Maden var ligeså god, som den plejer og selskabet ligeså. En helt igennem hyggelig aften, som vi gentager igen snart.

Læs også: #MyFavoriteSpots: København K

tribeca-nv-early-birdwearemad-tribeca-nv-early-bord

FLOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWEATER WEATHER