HOME OFFICE

OUTLET SHOPPING: THE INSIDER, NEUMÜNSTER

neumunster-cover


SPONSORED BY DESIGNER OUTLET NEUMÜNSTER


Tidligere på ugen var jeg i Neumünster for, at besøge den nye pop-up butik Insider, som er en del af Designer Outlet Neumünster. Outletten ligger lige udenfor den lille Nordtyske by Neumünster, ca. 40 min. fra Hamborg eller 4 timer i bil fra København. Vi tog afsted torsdag morgen kl 8 og var tilbage i København omkring kl 23 med poserne fulde af gode fund og en hyggelig dag rigere.

Læs også: 48H In Flensburg 

neumunster-desiger-outletdesigner-outlet-neumunster-03INSIDER
I pop-up butikken Insider finder man contemporary mærker som bl.a.  LaLa Berlin, Cecilie Copenhagen og Malaikaraiss med en minimum besparelse på -30%. Der var virkelig mange fine ting i butikken inklusiv denne kjole fra Lala Berlin, som jeg viste tidligere på sommeren og stadig er ret vild med. Poo-up butikken Insider er ikke permanent, men har åbent i perioden 16. sep. til 4- nov. 2017.

DESIGNER OUTLET NEUMÜNSTER
Designer Outlet Neumünster ligger et stenkast udenfor for Neumünster og har udover den nye pop-up butik Insider med contemporary fashion et stort udvalg af high end og kendte brands fra bl.a. Gucci, New Balance, Closed, The Northface samt mere gængse (outlet) brads som f.eks. Adidas, Nike, Ralph Lauren, Lacoste og mange (!) flere med besparelser på helt op til 80% på tidligere kollektioner, udgåede varer, samples mm.

Processed with VSCO with preset

WHERE TO EAT
Da vi ankom til outletten omkring kl 12 startede vi med, at spise frokost på Marché, som er en hyggelig restaurant med lækre pizzaer, salater og juices. Jeg bestilte en hvid pizza med bacon og bærkompot samt en gulerodsjuice med ingefær. Udover Marché, som virkelig kan anbefales, findes også en Nordsee med “alt godt fra havet” samt de klassiske tyske fiskesandwich, en Starbucks, et italiensk ishus samt en café, så man kan holde energi niveauet oppe undervejs.

neumunster-insider

ALL MEN ALLOWED
Selvom det er min opfattelse, at der skal en del overtalelse til at lokke de fleste mænd med på outlet shopping, så vil jeg alligevel anbefale at man gør et forsøg og tager sin mand, kæreste, far eller bror med under armen (de er jo også meget belejlighede til at bære poser). Jeg syntes selv, at jeg gjorde mig nogle ret gode køb. Blandt andet en ny taske fra Gucci, en varm dunjakke fra The Northface samt nye sneakers fra New Balance med besparelser på langt over 50%. Da jeg viste min kæreste købene og han spurgte hvilke andre butikker der havde været, blev vi hurtigt enige om at han ville have kunne shoppet et helt års forbrug af tøj og sparet 50-80% på bl.a. Levis, Ralph Lauren, New Balance, The Northface, Nike og Adidas. Han går ikke så meget op i sæsoner og de fleste af hans skjorter, t-shirt, sweatshirts og jeans er standard modeller, som går igen sæson efter sæson. Udover de store besparelser, så er der jo også hele tidsaspektet at tage høje for. Tænk sig at kunne klare et halvt til et helt års shopping på én eftermiddag! Not bad.

HOW TO GET THERE
Det tager omkring 4 timer at køre fra København via Rødby/Puttgarden til Neumünster. Vil man gerne gøre en weekend ud af turen kan man alternativt flyve til Hamborg og køre derfra til Neumünster, som tager omk. 40 min. i bil. Man kan også tage toget til Neumünster fra enten Hamborg eller Danmark, hvor der går busser stationen direkte til outletten.

neumunster-designer-outlet-insider-01

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

 • Line

  Hej Katrine. Hvor er den fine blomstrede kjole fra som man kan se på flere af billederne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Line
   Den er fra H&M, men kan desværre ikke finde den online

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOME OFFICE