LATELY #51

KOREAN BEAUTY: THE BEST SHEET MASKS FOR DEHYDRATED SKIN

wearemad-sheet-masks


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


egg-veil mask SKIN79

Jeg har endelig fået taget hul de famøse Snail Mucus Sheet Masks fra Syd Korea, som jeg skrev om her. Og på trods af mine bange anelser, så er der vitterligt ikke meget “snegl” over dem. De dufter godt (eller  lidt for meget af perfume faktisk) og efterlader huden gennemfugtet og plump. Lignende hydro-gel maske med snegle sekret fra Tony Moly, kan købes her.

Selvom jeg efterhånden har skrevet om de hypede koreanske sheets masks nogle gange, så syntes jeg alligevel at der er plads til lidt mere omtale. Der kommer hele tiden nye masker og udvalgte i danmark og online bliver større og større. Sephora er rigtig godt med i kategorien, hvor jeg bl.a. har købt Skinfood moisture masken Kale samt Dr.Jart+’s Vital Hydra Solution. Jeg købte desuden stort ind af sheet masks da jeg var i New York, hvor udvalget er endnu større i bl.a. Urban Outfitters og i beauty butikkerne i K-Town i særdelsehed. Min hud er dehydreret og jeg bruger sheet masks, som en ekstra boost til min skønhedsrutine eller hvis jeg føler min hud periodisk trænger til ekstra fugt.

Læs også: Best Of Beauty: Products I’ve Used Up And Liked

erborian-ginshing-shot-mask

Erborian, Ginseng Shot Mask
Ginsing Shot Mask fra Koreanske Erborian er beriget med naturlig ginsing, der er kendt for sin udglattende effekt. Formlen reducerer forekomsten af fine linjer og gør huden mere fast. Når masken fjernes, føles huden mere fyldig, fast og fugtet.

dr-jart-vital-hydra-solution

Dr.Jart+, Vital Hydra Solution
Koreanske Dr.Jart+ er et af mine K-beauty favorit brands, hvorfor  flere af produkterne ogaå indgår i min daglige rutine. Micellar formlen er virkelig god og fås også i en smart lille rejsestørrelse, perfekt til håndbagagen. Derudover er jeg ret glad for BB Beauty Balm, som giver et ensartet “no-makeup” look samt BB Mate Contouring 123 Kit, som er et creme contour kit der også fungerer fint som concealer (de lyse nuancer). Vital Hydra Solution masken gennemfugter huden og hjælper med genopbygge hudens egen fugtbalance.

skinfood-kaleSkinfood, Kale 
Kale masken fra Skinfood er endnu fugt favorit, som baseret på naturlige plante- og grøntsags ingredienser tilføjer fugt til huden. Vitaminerne i de forskellige superfoods fugter, hjælper med at afbalancere hudens PH værdi og healer beskadigede hudceller.

FOLLOW ON  INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY #51