FALL LAYERS & VINTAGE FENDI BAGUETTE

5 GO-TO FAVORITES FOR A DEWY “NO-MAKEUP” MAKEUP LOOK

wearemad-foundation-the-ordinary-dr-jart-la-mer-glossier


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


perfecting skin tint GLOSSIER the soft fluid long wear foundation LA MER serum foundation THE ORDINARY. moisture rich foundation BOBBI BROWN bb beauty balm DR.JART+

Hvis man lissom jeg ikke er født med flawless hud, så er den rigtige tinted moisturizer, foundation, CC eller BB cream altafgørende for at opnå et “no makeup” makeup look. Det kan være en jungle at navigere rundt i alle de forskellige produkter på hylderne samt finde det helt rigtige match til ens hud. Og som årstiden skifter, oplever jeg at min huds tilstand ændrer sig, hvilket betyder at den kombination af produkter jeg bruger om sommeren ikke nødvendigvis fungerer for mig om efteråret og vinteren.

Selvom jeg går efter et dewy “no make-up” makeup look, så har jeg stadig brug for coverage til at korrigere min lidt rødlige hudtone, dække pigmentforandringer mm. Det er som regel en kombination af 2-3 af produkterne, som indgår i min daglige rutine afhængig af hvordan min hud lige ser ud på dagen.

PREP
Jo mere fugt et produktet kan tilføre til min hud jo bedre, da min hud har en tendens til at tørre ud i løbet af dagen. Inden jeg påfører foundation eller tinted moisturizer prep’er jeg huden med en facemist og hydrerende dagcreme samt et par dråber af La Mer’s (vidunderlige) Soft Lotion, som holder min hud fugtet hele dagen (og rent faktisk fortjener sit helt egent indlæg).

Glossier, Perfecting Skin Tint 
Selvom Glossier’s lidt omdiskuterede Perfecting Skin Tint er mere eller mindre usynlig på huden, så kan jeg kan godt lide at starte med et par dråber inden jeg påfører en kombination af et par lidt mere dækkende produkter. Perfecting Skin Tint giver ikke meget coverage og kan ikke bygges op, men jeg syntes alligevel at den kan korrigere min hudtone en smule og fungerer som primer.

La Mer, The Soft Fluid Long Wear Foundation
La Mer’s eksklusive The Soft Fluid Long Wear Foundation fungerer egentlig fint alene og kan bygges op efter behov for et medium til mere dækkende naturligt look med en pensel eller fingrene. Formlen tilføjer fugt til huden og indeholder La Mer’s unikke Miracle Broth, som er byggestenen i mange af La Mer’s produkter. Jeg oplever at The Soft Fluid Long Wear Foundation synligt reducerer porer, korrigerer min hudtone og dækker ujævnheder med et naturligt look. 

The Ordinary., Serum Foundation 
Det er endelig lykkes mig at få fat i The Ordinary’s Serum Foundaiton, som længe har været på min ønskeliste. Formelen er let og giver et naturligt look med en semi mat finish, som desværre virker en smule udtørrende på min hud. Til gengæld oplever jeg, at den er god at blande op med de to næste produkter, da jeg har valgt Serum Foundaiton i en lidt lysere tone end normalt, og begge er lige i det mørkeste til min hudtone i øjeblikke.

Bobbi Brown, Moisture Rich Foundation 
Bobbi Brown’s Moisture Rich Foundation er moisture much! Formlen er hydrerende og fugtgivende med en medium dækkevene, som kan bygges op med en pensel eller beauty blender for et mere dækkende naturligt look. Moisture Rich Foundation føles blød og fugtgivende på huden og beskytter med solens UV-stråler med SPF15.

Dr.Jart+, BB Beauty Balm
BB Beauty Balm fra koreanske Dr.Jart+ er endnu en fugt favorit, som på trods af at være en BB cream faktisk har en ret god dække evne, som kan bygges op. Formlen er en 3-i-1 med moisturizer, solcreme med SPF45 og behandlende serum der fungerer perfekt, som en primer under en mere dækkende makeup, eller alene.

Læs også: Best Of Beauty: “Take The Day Off” Cleansing Balm

 

wearemad-estee-lauder-double-wear

I WOULD LIKE TO TRY

Estee Lauder, Double Wear Nude Makeup
Det er efterhånden sket et par gange, at jeg har komplimenteret en makeup og “hemmeligheden” viste sig, at være Double Wear Foundation fra Estée Lauder. Dog har jeg endnu selv tilgode, at blive optaget i den hemmeligeklub og afprøve Double Wear som findes i flere forskellige variationer.

Fenty Beauty by Rihanna, Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation
Ligeledes har den nye Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation fra Fenty by Rihanna fået et par anbefalinger med på vejen, som selvom den er semi mat ikke skulle virke udtørrende. Formlen er blød med et glansfrit holdbart finish, der kan opbygges fra medium til fuldt dækkende.

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FALL LAYERS & VINTAGE FENDI BAGUETTE