GIFT IDEAS FOR HIM

15 FAVORITES IN NOVEMBER (BALI EDITION)

nov17


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


På trods af en ulmende vulkan, som truer i min baghave så nyder jeg hvert et øjeblik på en af verdens mest fantastiske øer, nemlig Bali. Efter snart 9 hele dage på øen har jeg fundet et par favoritter til månedens 15 favoritter, som bliver svære at vinke farvel til i morgen hvor rejsen fortsætter videre til Singapore, og dernæst København slut næste uge.

Læs også: 15 Favorites In October

 1. Sommer i november. Og med det mener jeg selvfølgelig Bali, sol og temperaturer over 30 grader, som passer helt perfekt til mit ikke særlig vinteragtige gemyt.
 2. At noget af mit sommertøj har fået forlænget sin levetid. Bla.denne blomstrede nederdel fra & Other Stories og min ternede kjole fra Ganni, som begge har været goto favoritter de sidste par uger.
 3. Alle de fantastiske restauranter på Bali. Jeg kommer til at savne friske pitaya bowls med dragon fruit, pulled jackfruit tacos, young coconut, frisk presset vandmelon juice og mie goreng når jeg kommer hjem…
 4. Bogen Hungry In Bali, udgivet af The Asia Collective, som giver gode rabatter til nogle af mine yndlings restauranter på øen.
 5. Balineserne som er nogle af de sødeste mennesker man kan forestille sig.
 6. Min nye parfume fra Aerin, som dufter at tuberose der rent faktisk er at finde alle steder på Bali.
 7. At have genfundet kærligheden til min kalender fra Louis Vuitton, som fungerer perfekt til pas, visitkort og rejsedokumenter.
 8. Styling produkterne fra Living Proof., som bl.a. tæller en No Frizz serie med en helt genial Humidity Shield der er uundværlig på disse kanter – og modvirker at mit hår kommer til at ligne Monica’s fra Friends afsnittet på Barbados
 9. Fine Bali fund. Det er svært at begrænse sig med alle de smukke stråtasker, fjerting, macrame vægdekorationer, strandskalle smykker mm. der kan købes for ingen penge på et hvert gadehjørne.
 10. Yndlings solbrillerne fra Le Specs, som vinder hver dag!
 11. At rejse alene. Selvom det til tider kan blive en smule ensomt, så nyder jeg friheden og at kunne tilrettelægge dagene præcis som jeg ønsker.
 12. Det meget smukke The Colony, som er min sidste destination på Bali, og ligger helt perfect placeret i Seminyak omgivet af mine yndlings spisesteder.
 13. Fri data. Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden mit 3LikeHome abonnement hos 3. For selvom jeg nyder at være alene, så er det også rart altid at have en livline til dem jeg holder af derhjemme.
 14. At kunne møde veninder på den anden side af jorden, der også kan komme én til undsætning med at ringe til ens flyselskab i Singapore når Mount Agung spyr ild. Hej Mie og Rikke.
 15. Pulled jackfruit tacos. De fortjener sit eget punkt for de smager HIMMELSK!

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIFT IDEAS FOR HIM