UN SOUVENIR PARISIEN: MARNI TOTE BAG

HIGH STREET: FASHION FORWARD FAVORITES THAT WON’T RUIN YOUR BUDGET (UNDER 600 DKK)

wearemad-gina-tricot-wrap-dress


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


wrap dress GINA TRICOT green sweater GINA TRICOT (SIMILAR) purple knit GINA TRICOT (SIMILAR) hoops GINA TRICOT hair tie GINA TRICOT dotted top GINA TRICOT sunglasses GINA TRICOT jeans GINA TRICOT slingback MANGO

Jeg er stor fan af “fashion forward fund” til high street priser. Som f.eks. den Balenciaga-inspirerede prikkede top fra Gina Tricot, som også findes i en virkelig fin stribet version. Begge toppe ville være perfekte med et par blå højtaljede jeans og slingbacks. Den lys lilla strik, som også findes i en lidt mere chunky verison med høj hals, er ligeledes et godt bud på en af sæsonens populære farver og et alternativ til den meget hypede lilla strik fra Ganni. En farve som er virkelig fin i kombination med rød (som f.eks. disse røde bukser) eller jeans og den perfekte camel-farve frakke, som jeg desværre var for langsom til at få fat i før den blev komplet udsolgt, og en matchende scrunchie.

Læs også: Budget Catch: 5 Midi Dresses 

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UN SOUVENIR PARISIEN: MARNI TOTE BAG