10 RANDOM FACTS ABOUT ME... (#2)

NEW IN: BLACK RUFFLE KNIT & A WOOL SKIRT

machando-pinko-iblues-02


ANNONCE FOR MACHADO 


knit PINKO (SALE) skirt IBLUES stockings ACNE STUDIOS watch LONGINES

På trods af at weekenden gik alt for stærkt, så føltes januar lang og mørk. Det er som om det er evigeder siden vi hoppede ind i 2018, men alligevel er måneden ikke engang slut. Jeg glæder mig til februar og marts, hvor jeg har et par rejser på programmet og (forhåbentlig) lidt flere solskintimer at se frem til. Indtil da er der ikke andet for at “ride it out”, booke en spontan rejse til et varmere sted eller finde inspiration på denne 8 Things I Want To Do In January liste. I mit tilfælde en kombi af alle tre. Og så er det jo heldigt at man også kan glæde sig lidt over nye garderobefavoritter, som ovenstående strik og den camel-farvede nederdel. Begge fundet på udsalg i den nye Machado butik i Købmagergade.

Læs også: On Rotation: Checked Blazer (Eat, Sleep, Repeat)

wearemad-machado-pinko

1 COMMENT

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 RANDOM FACTS ABOUT ME... (#2)