SHOP MY CLOSET ON SUNDAY AT TRADONO MARKET

8 THINGS I WANT TO DO IN FEBRUARY

komono-pink-oval-sunglasses


 INDEHOLDER REKLAME-LINKS


sunglasses KOMONO coat H&M (SIMILAR) knit H&M (SIMILAR) jeans 2ND ONE bag GUCCI

Selvom februar er kort (thank God), så kan den godt være lang at komme igennem. Heldigvis ikke så lang som januar. Selvom det lyder skørt og februar officielt er en vintermåned, så syntes jeg alligevel allerede at kunne mærke de første tegn på forår. Ihvertfald de dage hvor solen skinner, hvilket den gjorde en del den forgangne uge. De første træer er endda begyndt at springe ud i vores gård, hvilket vidner om lysere tider. Med håbet om et tidligt forår vil jeg blandt andet bruge de sidste to uger af februar på at:

Læs også: 8 Things I Want to do in January

  1. Se American Crime Story’s The Assassination of Gianni Versace. Serien er produceret af teamet der stod bag The People v. O. J. Simpson, som var en af mine favoritserier i 2017.
  2. Holde “shoppe fri februar”. So far so good. Jeg har ikke købt en eneste ting til mig selv indtil videre, selvom denne jakke virkelig frister, men jeg er fast besluttet for at holde mit løfte! Og nej pressegaver gælder “desværre” ikke, da de er en del af jobbet.
  3. Spise den lækreste fastelavnsbolle jeg kan finde i byen! Spørgsmålet er hvor findes denne?
  4. Færdiggøre månedens bog, som i februar er “Turtles All the Way Down” af John Green. Et af mine mål for 2018 er nemlig, at læse flere bøger. Derfor har jeg sat mig for at læse en bog hver måned i 2018. Indtil videre går det faktisk ovreraskende godt.
  5. Planlægge ting jeg skal se, opleve og spise i Marrakech i marts. Jardin Majorelle og Musée Yves Saint Laurent er allerede på listen. Kom gerne med gode bud!
  6. Bestille burritos fra Bar Burrito, som endelig er kommet på Wolt. Måske allerede i aften, nu jeg har en lang dag på Papirøen med Tradono Market. Rabatkoden: WEAREMAD giver desuden stadig 50 DKK på din første ordre.
  7. Arbejde på mine telefonvaner. Efter at have læst denne artikel fra The Globe And Mail, om hvordan ens smartphone gør en dum har jeg downloaded en app, som tracker den tid jeg bruger på de forskellige app’s i håbet om at kunne sætte min dag på telefonen lidt i perspektiv (til de interesserede er det denne app, som jeg fandt via Forbs). Derudover har min telefon fået karantæne fra soveværelset i håbet om, at fraværet kan minimere online forbruget yderligere.
  8. Tage i Palmehuset i Botanisk Have og drømme mig væk fra vinterkulden (og tælle dagene til jeg tager til Marrakech).

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP MY CLOSET ON SUNDAY AT TRADONO MARKET