YEEZY 500 BLUSH

SPORTS WEAR

wearemad-work-out-sports-wear


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


tights CASALL sports bra NIKE earphones B&O PLAY top CASALL (SALE) jacket CASALL sneakers ADIDAS (SALE) deodorant AESOP gym bag THE NORTH FACE

Efter at jeg er startet på mit træningsforløb med Lotte Arndal hos Arndal Fitness & Spa har jeg fået fokus på athleisure, sports og træningstøj. Det er endelig lykkedes mit af finde nogle favoritter blandt de ekstremt mange brands, modeller, fit og kvaliteter på markedet, som bl.a. tæller mine nye goto core bukser fra Casall – og så ovenstående også rigtig gerne finde vej ned i min træningstaske. Dette indlæg er desuden det første i en helt ny kategori på bloggen, som hedder health, som jeg løbende vil opdatere med info omkring min træning mm.

Læs også: Holiday Mode, Press Play!

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YEEZY 500 BLUSH