SPORTS WEAR

15 THINGS I DID THIS WEEK… (3#)

indress-collage-2


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


I forlængelse af forrige søndags liste med 15 Things I Did This Week kommer her en opsummering af denne uges små ting, som bl.a. bød på Danish Beauty Award, en ny nederdel og et par hypede sneakers, Nicecream cravings, en opdatering af altanen og lidt til. Det virker som om I er ret vilde med denne type indhold – sidste uges liste performerede ihvertfald ret godt. Uge 16 var ugen hvor jeg blandt andet…

Læs også: 15 Things I Did This Week… (#2)

 1. Var forbi Arndal Fitness & Spa og få “monteret” en døgnrytmemåler på min arm. Det lille apparat skal sidde på armen 24 timer i døgnet i syv dage for at logge mit aktivitetsniveau. Når jeg er tilbage fra Miami bliver den indsamlede data indlæst i en computer, hvorpå den skal analyseres og sammelignes med mine dagelige skridt. Konceptet hedder 24 timer og det er et nyt og spændende sundhedsprogram Lotte Arndal har udviklet i samarbejde med Peter Lund Madsen.
 2. Gik 91.192 skridt fra mandag til lørdag.
 3. Samlede inspiration til træningstøjet og delte mine favoritter her.
 4. Var til Danish Beauty Award iført det smukkeste metallic look fra Indress.
 5. Bestilte antipasto fra Gran TorinoWolt, da Madklubben netop er kommet online med tre restauranter. Rabatkoden: WEAREMAD giver desuden stadig 50 DKK på første ordre.
 6. Binge-watchede “Outdoor Joe” eller bare Joe Robinet’s videoer på Youtube sammen med min kæreste. Der er noget helt vildt afslappende ved at se nogen nusse rundt i naturen, tænde bål, bygge shelters mm. Og så elsker jeg Joe’s hund Scout.
 7. Endelig fik gjort altanen klar til foråret med nye planter og bambusmøbler fra Broste Copenhagen. Det blev bl.a. til denne bambus stol, som jeg viste i dette moodboard sidste uge.
 8. Klikkede denne fine nederdel hjem fra 2NDDAY, som lige nu er nedsat med -20% og ærgrede mig samtidig lidt over at denne slip-dress fra Totême ikke er pakket med i kufferten til Miami i dag.
 9. Fik fat i et par af de ellers helt udsolgte Yeezy 500 Blush ved et rent tilfælde.
 10. Drømte om at iføre mig dette outfit den kommende uge.
 11. Fik lyst til Nicecream da jeg gik forbi butikken i Elmegade igår, men den lange kø afholdte mig fra rent faktisk at give efter.
 12. Skrev en liste med ting jeg skal købe med hjem fra USA, som bl.a. tæller de nye Lidstars fra Glossier, et duftlyst fra Boy Smells og en helt masse snacks naturligvis.
 13. Pakkede en carry-on med det mest nødvendige til dagens rejse til Miami i tilfælde af, at min bagage skulle blive forsinket… som jeg efterhånden har oplevet et par gange.
 14. Havde besøg af min barndoms- og aller ældste veninde og hendes 6 måneder gamle datter i to dage.
 15. Blev foræret et meget smukt maleri af selvsamme veninde, som nu hænger smukt i vores stue.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPORTS WEAR