SHADES OF OFF-WHITE & SOME OUTLET SHOPPING

STATEMENT ACCESSORIES

daniel-silfen-black-03


ANNONCE FOR DANIEL SILFEN


bag DANIEL SILFEN  strap DANIEL SILFEN

Sådan så jeg ud nogle dage inde jeg pakkede kufferten og rejste til Miami. Et outfit der faktisk har været i rotation den seneste tid. Jeg elsker kombinationen af den grønne nederdel og de sorte accessories. Især min nye Emma taske fra Daniel Silfen, som bliver ekstra cool med den multifarvede eyelet rem. Til forskel fra min lidt mindre taske fra samme brand, så kan versionen i størrelsen større vitterligt rumme alt (!) det nødvendige jeg har brug for i løbet af dagen.

Læs også: New Bag From Daniel Silfen (Happy Birthday To Me!)

daniel-silfen-emma-03

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHADES OF OFF-WHITE & SOME OUTLET SHOPPING