EYES ON: FLATTERED STUDIO, YVETTE NAPPA SANDAL

15 THINGS I DID THIS WEEK… (#4)

zeezy-500-mads-norgaard-2


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


t-shirt MADS NØRGAARD cargo pants & OTHER STORIES sneakers YEEZY bag GUCCI

Efter en mindre pause er 15 Things I Did This Week tilbage med løst og fast fra ugen der gik, som set i bagspejlet gik virkelig stærkt. Jeg var heldig at slippe for jetlag, da jeg landede fra Miami hvilket betød at jeg var tilbage på fuld volume. Uge 18 var ugen hvor jeg blandt andet…

Læs også: 15 Things I Did This Week… (#3)

 1. Var inviteret på prøve-middag på Antidote i Jægersborgsgade, som efter en mindre ombygning er genåbnet med et helt nyt koncept. Fra tidligere at have været en (rigtig god) “vinbar med mad” fokuserer Antidote nu i højere grad på maden, som er bæredygtig og lokal med tilhørende naturvine. En virkelig lækker smags- og vinoplevelse, som jeg kan anbefale på det varmeste!
 2. Tog hul på den helt nye sæson af Westworld, som jo bare bliver vildere og vildere.
 3. Blev genforenet med The Handmaid’s Tale, som jeg virkelig også har set frem til anden sæson af og faktisk har det ret vildt over. Meget vildere end jeg har det over førnævnte serie. På trods af at jeg har skulle lære at holde af Elisabeth Moss, som jeg ellers syntes har haft en tendens til at spille nogle ret irriterende roller.
 4. Fik analyseret mit aktivitetsniveau og døgnrytme hos Arndal Spa & Fitness i forbindelse med mit træningsforløb, efter at have haft en aktivitetsmåler på i 7 dage og 7 nætter. Læs mere om mit træningsforløb og resultater her.
 5. Endnu engang ryddede ud i garderoben for at sælge ud til søndagens Tradono Market
 6. Derfor ikke har mulighed for at deltage i PET-ATHON, som med hund eller ej, lyder ret hyggeligt og samtidig støtter et godt formål.
 7. Forelskede mig i den fineste gule badedragt, som jeg bestemt ikke har brug for, men forestiller mig ville passe perfekt til sommer i Grækenland.
 8. Blev ret vild med disse rustfarvede bukser fra Stine Goya i kombination med en lys skjortebluse og disse brune sandaler efter at have set Lucy i bukserne på Instagram.
 9. Havde en hel lørdag for mig selv, da min kæreste er i Portsmouth. Min første indskydelse var selvfølgelig at lave planer indtil jeg indså, at jeg ikke kan huske hvornår jeg sidst bare har haft en dag alene.
 10. Tog hul på ude-loppemarkeds sæsonen på Værnedamsvej med deres hyggelige tilbagevendende markedsdag, som af en eller anden grund altid byder på godt vejr.
 11. Nød at spise morgenmad i solen på altanen.
 12. Gik igang med at læse Eileen af Ottessa Moshfegh, som allerede få sider inde har fanget min fulde opmærksomhed.
 13. Besluttede mig for at skille mig af med alle de ting jeg ejer, som jeg ikke har et specielt forhold til eller bare er træt af at se på… Det bliver en længere proces, men med en flytning at se frem til i 2019 kan jeg (vi) ligeså godt gå i gang. Jeg vil nemlig gerne starte på en frisk rent indretningsmæssigt i den nye lejlighed, hvilket kræver en del frasortering. Heldigvis er min kæreste enig i, at vi har alt for mange ting!
 14. Forelskede mig i denne smukke lampe fra Gubi.
 15. Bestilte mad fra Neighbourhood som jeg længe gerne har ville prøve. Det smagte sindssygt godt og fortjerner en anbefaling. Prøv evt. en af deres lækre salater, som side til en pizza. Rabatkoden: WEAREMAD giver stadig 50 DKK i rabat på den første ordre.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYES ON: FLATTERED STUDIO, YVETTE NAPPA SANDAL