15 THINGS I DID THIS WEEK... (#4)

MIAMI BEAUTY FAVOURITES & A (NEW IN) GLOSSIER REVIEW

french-girl-organic-glossier


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


body cream FRENCH GIRL brow filler GLOSSIER edp NARCISO RODRIQUES concealer GLOSSIER highlighter GLOSSIER day cream EVOLVE ORGANIC BEAUTY illuminating moisture cream BOBBI BROWN skincolor corrector DR.JART

Noget jeg næsten altid køber med hjem fra rejser er skønhedsprodukter. Især når jeg er i USA, som er min favorit shoppe destination når det gælder beauty. Jeg nåede desværre ikke i Ricky’s denne gang, men fik bl.a. klikket lidt nye produkter hjem fra Glossier, som jeg har lavet en mindre anmeldelse af længere nede. Hermed nogle af mine nye og “gamle” goto skønhedsfavoritter.

Læs også: Zarkoparfume, Oud-Couture 

French Girl
Produkterne fra det økologiske skønhedsbrand French Girl har længe været på min ønskeliste. Det har dog været en udfordring at finde brandet i Europa, så da jeg faldt over produkterne i Miami fik jeg endelig muligheden for at teste et par af dem. Jeg er allerede ret vild med den silkebløde body cream, som efterlader huden fugtet og blød og så er jeg en sucker for den pæne indpakning.

Glossier
Jeg køber altid Glossier når jeg er i USA og denne gang var ingen undtagelse. Heldigvis varer det ikke længe før det bliver lidt lettere at få fat i de hypede produkter fra Glossier, når brandet åbner op for shipping til Danmark i løbet af sommeren. Det er dog ikke alle produkterne fra Glossier jeg helt forstår, men lissom alt andet så er det jo individuelt, med beauty i særdeleshed, hvad der fungerer for en.

Denne gang bestilte jeg 5 produkter:

Boy Brow. Fikserer, former og fylder (tildels) brynene op. Jeg forstår udemærket hypen, da produktet fungerer rigtig godt, men til gengæld syntes jeg at forpakning er så lille at man næsten skulle tro at det var en tester. Det er første gang jeg prøver Boy Brow og jeg syntes produktet gør det ret godt, dog findes der mange andre ligenede produkter der gør det ligeså godt. 

Cloud Paint. Igen. Hvorfor så lille? Min første tanke da jeg pakkede Cloud Paint ud var også, at det måtte være en tester.  Jeg syntes bestemt produkterne var strørre da jeg kiggede på dem i NYC sidste år og jeg syntes også de ser større ud på webshoppen? Måske er det bare mig? Cloud Paint viste sig ikke at være det perfekte match. Jeg er vild med farven, som jeg valgte i Puff, men det kom faktisk bag på mig at produktet efterlader huden med et mat finish. Jeg havde håbet på mere glow og en sheer finish.

Lidstar. Glossiers nyeste øjenprodukt, som jeg klikkede hjem i farven Cub, viste sig desværre heller ikke viste sig at være det ideelle match. Jeg føler at produktet har lidt svært ved at sidde fast på huden og så oplever jeg faktisk at produktet giver en sviende fornemmelse på øjenlåget. 

Holoscope. Endelig et produkt  jeg har ret optur over. Der er som sådan ikke noget der adskiller Holoscope, som jeg klikkede hjem i farven Topaz,  fra andre ligende produkter – men den fungerer rigtig godt og giver en smuk solbrun dewy og glowy finish. Jeg er fan! 

Stretch ConcealerMin absolut goto concealer, som jeg sværger til og har svært ved at kunne forestille mig ikke være en del af min daglige skønhedsrutine. Derfor stocker jeg altid op når jeg har chancen. 

Narciso Rodriques
Jeg har rigtig mange favoritter i parfumesamlingen, men prøver så vidt muligt at veksle mellem dem når jeg rejser. På den måde tilføres hver duft et nyt rejseminde. Der er jo i virkeligheden ikke noget bedre end at komme hjem og kunne mindes en fantastisk rejse blot ved, at dufte til en parfume. Med til Miami havde jeg duften For Her fra Narciso Rodriques, som nu tager mig tilbage til pastelfarvede ArtDeco bygninger, palmer og hvide sandstrande med azurblå hav hver gang jeg dufter til den.

Evolve Organic Beauty
Jeg elsker produkterne fra britiske Evolve Organic Beauty og den lækre fugtighedscreme er ingen undtagelse. Cremen genopretter huden og giver næring ved hjælp af rene økologiske olier, mens naturlig hyaluronsyre beroliger, hydrerer og efterlader huden med ny glød. Og så har cremen en mild naturlig duft af kokos, som jeg er ret vild med.

Bobbi Brown
Siden jeg prøvede Extra Illuminating Moisture Balm for første gang har jeg haft svært ved at få hænderne ned. Balmen er et af mine absolut favoritprodukter, som jeg nødigt ville undvære. Produktet fungerer over dagcreme/under makeup for at give den smukkeste friske glød eller over makeup for at friske op i løbet af dagen. “Mirakel-balmen” redder træt hud med få dråber, og selvom det er kostbare dråber, så er de for mig hver en dråbe værd!

Dr.Jart
Tiger Grass Color Correcting Treatment fra Dr.Jart har været en åbenbaring for min hud. Den helt fantastiske “grønne” creme udligner en rød hudtone og mindsker udseende af store porer. Jeg bruger Color Correcting cremen efter dag creme og under Moisture Balm samt foundation for et mere ensartet resultat. Det er en en grund til at Tiger Grass Color Correcting Treatment er “the talk of Instagram-Town” på diverse beauty kanaler, for den er i sandhed et helt fantastisk produkt.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 THINGS I DID THIS WEEK... (#4)