BEST OF BUDGET: SUMMER EDITION

15 THINGS I DID THIS WEEK… (#5)

Processed with VSCO with preset


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Ugen har båret præg af en følelse af sommer. En sommer som virker til at fortsætte udi det uendelige. Hermed en lille recap af denne uges små ting, som bl.a. bød på træning inkl. en helt masse skridt, to nye sommerkjoler, en ny frokost favorit, en sci-fi film, udsalgsfeber og lidt til. Uge 20 var ugen hvor jeg blandt andet…

Læs også: 15 Things I Did This Week… (#4)

 1. Var til min tredie sidste Power Traing hos Arndal Spa & Fitness, hvor vi havde fokus på styrke og baller. Av.
 2. Bestilte frokost fra SimpleRAWWolt, som var ret lækkert. Portionsstørrelsen var overkommelig og så er jeg blevet ret vild med deres banan og kaffe shake på mandelmælk. Den smager himmelsk! Rabatkoden: WEAREMAD giver desuden stadig 50 DKK i rabat på den første ordre.
 3. Blev ret glad for burritos fra Barburrito, som min kæreste og jeg har spist hele to gange i løbet af ugen…
 4. AnnihilationNetflix. Filmen gik direkte i mit sci-fi hjerte, men på trods af et stort potentiale for rent faktisk at blive en ny klassiker indenfor sit felt, bød filen alligevel bød på et par gennemgående fejl – som ikke helt kan hive den op på niveau. Jeg var dog ret underholdt og imponeret over nogle visuelt ret modige valg filmen igennem. Den kan varmt anbefales hvis man elsker sci-fi genren.
 5. Bød altansæsonen velkommen og nød lune aftner med Aperol Spritz på altanen med min kæreste.
 6. Flyttede hjemmekontoret ud på selvsamme altan.
 7. Glædede mig helt vildt meget til, at tilbringe weekenden i Sverige.
 8. Klikkede en ny chunky halskæde hjem fra et af mine favorit smykkebrands. Der følger 5 små låse med halskæden, så man selv kan fylde den op med charms, som f.eks. denne fine halvmåne.
 9. Fandt de perfekte sommerkjoler til Sverige. En stribet kjole fra det danske økologisk tøjbrand Serendipity samt hørkjolen fra Mango, som jeg har vist i lys her.
 10. Fandt ud af at jeg “occasion shopper” ret meget, fordi jeg forestiller mig looks og items i forskellige ideelle situationer jf. ovenstående…
 11. Blev grebet af udsalgspanik da Browns tyvstartede udsalget tidligere på ugen og forelskede mig i to tasker fra Jacquemus (her og her), disse brune sandaler fra ATP Atelier samt den stribede mohair strik fra Ganni, som er nedsat med 50%!
 12. Bookede flybilletter til en forlænget weekend i Nordjylland senere på sommeren.
 13. Tilføjede alt for mange nye items til min wishlist på Vestiaire. Bl.a. denne nylontaske fra Prada og disse cool beige sandaler fra Chanel.
 14. Undrede mig over at en stråtaske kan koste 980 EUR… Nuvel der følger også en rigtig fin stofpose med, men stadig?
 15. Snød mine blege ben sommerbrune med denne geniale Leg Mist fra The Body Shop, som jeg ikke har oplevet efterlader striber overhovedet!

FOLLOW ON INSTAGRAM

1 COMMENT

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST OF BUDGET: SUMMER EDITION