13 PASTEL PARTY DRESSES FOR SUMMER

15 THINGS I DID THIS WEEK… (#6)

ellos-bikini-2


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


bikini top ELLOS bikini bottom ELLOS

Efter en uge som mest af alt har båret præg af ondt i halsen og feber, som resulterede i at jeg enten måtte rykke eller aflyse en hel del aftaler, er jeg mere end klar til en ny uge i normalt gear. Forhåbentlig er jeg snart ovenpå igen, så jeg ikke kommer mere bagud i mine planer og kan få et socialt liv igen. Uge 22 var ugen hvor jeg…

Læs også: 15 Things I Did This Week… (#5)

 1. Inviterede min kæreste på stegt flæsk på Sundby Sejl. Vi måtte dog skuffede (mest mig) cykle videre da der var 1,5 times ventetid i restauranten.
 2. Besøgte Reffen på Refshaleøen for første gang (da stegt flæsk ikke var en option og vi var lige i “nærheden”). Det virkede meget hyggeligt omend lidt langt væk…
 3. Lå i min seng med feber og ondt i halsen, imens andre nød det gode vejr.
 4. Følte mig en lille smule dvask i varmen. Nok mest pga. af feber.
 5. Havde det helt fint med ikke at være til Distortion.
 6. Skulle have færdiggjordt mit fantastiske træningsforløb hos Arndal Spa & Fitness, men var syg til min sidste træning. Tænker dog at lave et opfølgende indlæg på hele forløbet. Ønsker/spørgsmål modtages gerne.
 7. Skulle have fejret Emily’s nye cool skokollektion med svenske Flattered. Men var stadig syg.
 8. Klikkede den zebra printede version hjem fra ovenstående samarbejde, som jeg planlægger at syle med et par lyse cropped jeans og en hvid top.
 9. Bestilte den lækreste frokost fra sofaen bestånede af aspargessuppe og quinoa salat med kål og flækærtehummus samt en grøn juice from Meyer’s Deli via Wolt. Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden Wolt... Rabatkoden WEAREMAD giver desuden stadig 50 DKK i rabat på din første ordre.
 10. Så den meget anbefalesværdige Evil Genius. Dokumentarserien er Netflix’s nye true crime mini-serie på 4 afsnit, som omhandler en af USA’s mest bizarre mordsager. Kriminalsagen fra 2003 indledes med en mand, som netop har røvet en bank i Pennsylvania med en krave af sprængstoffer spændt om halsen. Men spørgsmålet er om han blev tvunget til det eller han var en del af et større plot? Manden døde, og en psykisk syg kvinde ved navn Marjorie Diehl-Armstrong blev arresteret. Men 15 år senere dukker der nye uudforskede aspekter af sagen op…
 11. Havde brudstykker af ovenstående serie siddende i bevidstheden det meste af ugen.
 12. Færdiggjorde månedens bog (i maj): Eileen af Ottessa Moshfegh. Moshfegh er en af de mest talentfulde og geniale forfattere jeg har læst i år og jeg er meget imponeret over hendes yderst inteligente måde at beskrive en ung kvindes sære liv og fange læseren i bogens mørke, overraskende, grimme og til tider humoristiske univers. Bogen Eileen er helt klart en anbefaling værd og der er ingen tvivl om, at jeg hurtigt skal have bestilt Homesick For Another World hjem af samme forfatter, så jeg kan fordybe mig i bogen på årets sommerferie.
 13. Forelskede mig i alt for mange fine sommerkjoler efter, at have fundet mine bud på 13 kjoler til sommerfesten.
 14. Brugte en hel del tid på at browse diverse webshops efter sandaler og fandt tre par (i tre forskellige prisklasser), som jeg ikke havde noget imod at tilføje til garderoben: sandaler i reb fra Nomadic State Of Mindslippers med flet fra Filippa K samt et par cool logo slippers fra Fendi.
 15. Trodsede ondt i halsen og nød et af timer af lørdagen på altanen i min ternede bikini (gave) fra Ellos, som netop nu rent faktisk er nedsat. Bikinien fås også i badedragt, som også er ret fin.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13 PASTEL PARTY DRESSES FOR SUMMER