SUMMER SUPPLIES

BASIC TEE & NAOMI LEO SKIRT

patagonia-adidas-falcon


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


t-shirt PATAGONIA skirt REALISATION bag J.W. ANDERSON X UNIQLO sneakers ADIDAS via REZET (GIFTED)

Ovenstående outfit har mere eller mindre været min uniform de sidste uger. Den plettede leopard nederdel fra Realisation viste sig nemlig, at være et endnu bedre køb end forventet. Som udgangspunkt havde jeg forestillet mig, at jeg ville style nederdelen med en sort top, men efter at have set den fungere med både striber og tern på Instagram, er jeg blevet lidt mere modig i mine kombinationer. Det ser desværre ud til at nederdelen er udsolgt i øjeblikket, men mon ikke den er tilbage på lager om et par uger?

Læs også: Denim Jacket, White Spaghetti Top & Yellow Wrap Skirt

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

 • Marie

  Jeg har også lige fået nederdelen, den er genial! Er t-shirt’en en unisex-model?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Enig! Jeg tror t-shirten er unisex? Den er i hvertfald ret lang. Kunne godt have brugt en størrelse mindre.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER SUPPLIES