6 GOOD READS FOR SUMMER

SALE FAVOURITES & NEW LOGO-SLIDES FROM LOEWE


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


dress NANUSHKA jacket CATHRINE HAMMEL shirt JACQUEMUS bag SENSI STUDIO earrings J.W. ANDERSON slides LOEWE swimsuit FILIPPA K

Indrømmet så kan det være let at lade sig rive med når udsalget sætter ind. Derfor forsøger jeg så vidt muligt, at gå efter klassiske og “ongoing” items, som kan bruges igen næste sæson eller ind i efteråret. Fremfor at gå efter mere trendbaserede items, som jeg med sikkerhed ved at jeg bliver træt af indenfor kort tid. Det lykkedes mig faktisk at finde ovenstående logo-slides fra Loewe nedsat med 40%, som selvklart var for godt godt et tilbud til at lade gå forbi. Jeg har netop været på jagt efter et par behagelige slides, som vil kunne styles med hele min garderobe og bruges igen næste sommer.

Læs også: Best Of Budget #7

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 GOOD READS FOR SUMMER