THE SHORT(S) LIST

PRE-HOLIDAY BUSYNESS IN BLUE DENIM & LEOPARD SKIRT


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


denim jacket ELLOS sweatshirt H&M (SIMILAR) skirt REALISATION PAR bag ROBOTY RĘCZNE sunglasses LE SPECS sneakers YEEZY

Dagene flyver afsted og sommerferien er lige om hjørnet. Derfor løber jeg ekstra stærkt i øjeblikket for at nå det sidste inden vi rejser til Grækenland. I weekenden tager min kæreste og jeg til Sverige for at fejre midsommer og de kommende to uger er afsat til, at få det sidste arbejde i hus inden jeg med god samvittighed kan lukke ned og holde to ugers ferie… Selvom jeg i øjeblikket overvejer om jeg skal tage min computer med, hvilket i så fald ville være et bud på vores “ingen computer på ferie regel”. Leopardnederdelen fra Realisation Par er blevet en goto favorit, som jeg her har nedtonet med en denim jakke, matchende sweater og sneakers og mine nye ovale ovale briller fra Le Specs – et hverdags outfit, som både er praktisk og behageligt til en dag på farten.

Læs også: Sale Favourites & New Logo-Slides From Loewe

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE SHORT(S) LIST