15 THINGS I DID THIS WEEK... #8

HOLIDAY AHEAD & BALENCIAGA TRIPLE S RESTOCKED


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


dress & OTHER STORIES hat MISSONI (SALE) swimsuit WEEKDAY sunglasses LE SPECS towel TOTÊME sneakers BALENCIAGA bumbag PRADA

Efter en afslappende weekend i Sverige og starten på en ny uge er nedtællingen til sommerferien for alvor sat ind. Om under to uger flyver min kæreste og jeg til Grækenland og det er svært ikke allerede at drømme sig væk til lange dage på stranden. Som nogle af jer måske kan huske, så klikkede jeg et par sorte Balenciaga Triple S sneakers hjem fra Vestiaire tidligere på sæsonen. Jeg endte dog med ikke at beholde dem. Dels fordi de viste sige at være for store og dels fordi de måske mindede lidt for meget om mine sorte Acne Manhattan sneakers. Dermed ikke sagt at jeg har givet op på Triple S. Jeg ville nemlig ikke noget imod et par af sæsonens nye Triple S sneaker, som har nogle nye mesh features og farvekombinationer jeg er ret vild med. Skoene ville være perfekte i kombination med en enkel slit dress og den cool nylon bumbag fra Prada.

Læs også: The Short(s) List

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 THINGS I DID THIS WEEK... #8