READY, SET, FESTIVAL! (OR I WISH)

UPDATE: 20 GOALS & DREAMS FOR 2018 SO FAR


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


shirt MANGO (SIMILAR) shorts DESIGNERS REMIX slides LOEWE sunglasses LE SPECS watch LONGINES pearl earring MAANESTEN

I starten 2018 skrev jeg en liste med 20 mål og drømme for 2018, som jeg nu halvvejs igennem året har lavet en status på. Der sker meget på et halvt år og så alligevel ikke. Jeg er bl.a. stadig ikke gået igang med at tage det kørekort, som ellers har været på min todo i nogle år og så er jeg snart klar til at lancere et helt nyt projekt, som endnu ikke engang var en tanke tilbage i janaur, jeg har tjekket to nye destinationer af min bucket liste, overholdt min “læseplan”, trænet og lidt til. Hermed en lille opdatering på, hvordan det går med mine mål og drømme for 2018 indtil videre.

Læs også: 20 Goals & Dreams For 2018

#1 Tage et kørekort!

Update: Ingen kommentar.

#2 Opleve Marrakech og bo i en af de smukke riads.

Update: Tjek! Jeg besøgte Marrakech i marts. Byen overraskede på godt og ondt, men jeg skal helt sikkert tilbage og opleve mere af byen. 

#3 Færdiggøre og lancere det “store og omfattende” projekt jeg startede på i 2017…

Update: Projektet har ændret form siden årsskiftet og er sat på hold for, at give plads til en ny “baby”, som jeg har arbejdet på de sidste måneder og rent faktisk så småt er ved at være klar til at lancere efter min ferie.

#4 Redesigne bloggen. Der skal sket noget helt nyt layoutmæssigt, indholdsmæssigt og med formatet. Målet er kvalitet frem for kvantitet.

Update: Ovenstående projekt har taget al min “fritid”, så projekt nyt format på bloggen er rykket lidt ud i fremtiden. Det er dog stadig et punkt jeg ønsker at gøre noget i den nærmeste fremtid. Måske efter sommeren?

#5 Blive bedre til at bruge min garderobe fuldt ud. Min hverdagsgarderobe går ofte i rotation uge efter uge og jeg har alt for mange items hængende, som sjældent bliver luftet, hvilket jeg vil lave om på i 2018.

Update: Mja, not so much. Der er dog blevet tilføjet en del nye hverdagsfavoritter til garderoben siden dette punkt blev skrevet ned i januar. 

#6 Blive inviteret til en fest, hvor jeg kan have en gulvlang kjole på a la denne (eller måske denne). Hvilket kræver en vis format at fest vil jeg mene…

Update: Tjek! Jeg var til Danish Beauty Awards tilbage i april, hvor jeg bar dette smukke outfit. Dog ser jeg frem til endnu flere gulvlange anledninger i løbet af året! 

#7 Rejse tilbage til AsienBaliThailandSingapore og måske Vietnam.

Update: Asien er stadig på programmet engang i efteråret og så er min kæreste og jeg rent faktisk ved at planlægge en længere rejse til Filippinerne i februar næste år!

#8 Tage på museum eller lave noget andet kulturelt med min kæreste min. én gang hver måned. En regel vi faktisk lavede i december og som vi begge er klar på at holde fast i. Biograf og middag tæller ikke, det er blot en ekstra bonus.

Update: Åh ja, det var og er en rigtig god idé. Men jeg må indrømme at det kulturelle har haltet lidt det først halvår af 2018. Det må vi gøre noget ved efter sommeren!

#9 Læse endnu flere bøger. Jeg kom ind i en ret god læserytme i sidste halvår af 2017. En god vane jeg vil tage med ind i 2018. Lige nu læser jeg Margaret Atwood’s The Handmaid’s Tale (fordi jeg ikke kan vente til HBO’s sæson 2, som får premiere i april) og har bestilt 5 nye bøger på Amazon.

Update: Tjek! Jeg har læst og læst og læst de sidste 6 måneder og elsker det! Tidligere på måneden skrev jeg et lille resume af hver bog jeg har læst indtil videre i 2018, hvilket blev til 6 gode bud på sommerferielæsningen.

#10 Udfordre mig selv til at gøre ting jeg normalt ikke ville gøre eller gide. Punkt #1 er en god start. Det er oftes sådanne oplevelser eller afvigelser fra normalen, som inspirerer og giver nye idéer.

Update: Selvom kørekort stadig er på min todo, så må jeg indrømme at jeg i den grad har udfordret mig selv i årets første 6 måneder. Ovennævnte projekt (#3) har været en stor udfordring, som har krævet meget research, logistik og arbejde. Jeg har gjort mig vigtige erfaringer omkring opstart af en anden type virksomhed, end den jeg allerede driver, og så har jeg lært meget om min egen måde at arbejde på – som ikke altid viser sig at være lige effektiv, fordi jeg konstant går i nye retninger og må deale med en udpræget perfektionisme, som gør at der kan være langt til målet. Derudover har jeg også udfordret mig selv rent fysisk og til dels lagt min livsstil om, som jeg kommer ind på længere nede.  

#11 Rejse tilbage til USA. Gerne L.A. og Miami. Måske med en afstikker til Mexico. Sydstaterne er også på listen, men det bliver sammen med min kæreste når vi engang begge har fået taget kørekort jf. punkt 1… NYC ville heller ikke være værst.

Update: Tjek! I april besøgte jeg Miami, som viste sig at leve op til forventningerne og endda overraske positivt (minus de uendeligt mange resort og restaurant fees…) Hvilket minder mig om, at jeg stadig skylder et indlæg om rejsen. Et gensyn med L.A. –> Mexico og Sydstaterne er selvfølgelig stadig på min bucket liste.

#12 Finde en god træningsrytme, som ikke overbelaster mit ben men stadig giver mig følelsen af, at jeg får noget ud af det. Jeg har haft en del problmer med mit vestre ben efter jeg er begyndt at træne igen pga. et gammel brud og en hel masser metal i benet, som slet ikke kan klare belastningen af regelmæssig løb og stigning.

Update: Tjek! I starten af året påbegyndte jeg et forløb hos Arndal Spa & Fitness, som viste sig at blive meget mere end blot træning. Jeg har fået et helt nyt syn på kost og motion, som bl.a. indebærer 10.000 daglige skridt. Og selvom det stadig kan være svært at vedholde en god træningsrytme, så har jeg lært utroligt meget. Du kan læse mere om mit forløb her. På mandag starter jeg desuden et nyt træningsforløb, hvor der bl.a. vil være fokus på boksning. 

#13 Investere i en ny taske og et par lyse New Balance 991. Måske denne taske ville være et godt bud? (Eller denne, men måske tre logo-tasker fra Gucci er too much of a good thing?…)

Update: Tjek! Tidligere på året klikkede jeg en Bissett Bucket Bag hjem fra Staud og så overvejer jeg lige pt. om denne bumbag fra Prada skal med på den kommende ferie.

#14 Tegne et abonnement på en “dybdegående” avis og tage mig tid til, at læse den i weekenden. Vi har tidligere abonneret på Weekendavisen, hvilket både min kæreste og jeg var ret glade for.

Update: God intentionen, som jeg endu ikke har fået gjort så meget ved…

#15 Holde 2 ugers sommerferie med min kæreste i stedet for én som sidste år. Måske vi skulle tage tilbage til Grækenland?

Update: Tjek! Sommerferie i Grækenland om 6 dage. Vi endte med at booke et hus på den lille ø Sifnos i Kykladerne, som vi har besøgt før og glæder os til at gense. 

#16 Spise en hel masse middage ved vores nye spisebord. Det eneste der mangler er benene, som lige nu er i restordre – men forhåbentlig snart bliver leveret.

Update: Tjek! Efter et par måneder uden spisebord, fyldte dette tydeligvis en del i min bevidsthed. 

#17 Holde kreative pauser væk fra skærmen, hvor jeg bruger mine hænder til at skabe noget.

Update: Ja og nej. 

#18 Investere mere tid i og prioritere video på Instagram stories og blog.

Update: Mja… Måske IGTV kan komme til at gøre videodelen lidt mere accessible? Jeg tror egentlig at jeg er ret vild med formatet. Det er bare ærgerligt efter min mening, at man ikke kan indsætte links.

#19 Tage på spaophold. Jeg vil gerne tilbage til Ystad Saltsjöbad eller opleve Falkenberg Standbad.

Update: Stadig på todo listen inden årets udgang. 

#20 Blive bedre til at fokusere og derved, forhåbentlig, opnå mere.

Update: Work in progress… work in progress.

#21 Hoppe ind i 2019 et andet og mere eksotisk sted end København.

Update: Skulle der ikke kun være 20 mål på denne liste? 

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

READY, SET, FESTIVAL! (OR I WISH)