END OF OCTOBER IN WOOL & SILK

8 THINGS I’VE DONE LATELY… #2


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


The Lido Bayside GrillThe Standard Miami

Efter forrige weekends introduktion til den nye liste, fortsætter jeg denne uge fra South Beach til månen og fra nye sneakers til en tur i Tivoli. Hermed 8 små highlights fra den seneste tid, som i virkeligheden er ugen der gik, da det kun er en uge siden sidste liste udkom…

Læs også: 8 Things I’ve Done Lately… #1

 1. Set Making a Murderer sæson 2 hvor gamle beviser bliver sat under lup og set med nye øjne. Hvorefter jeg er gået i gang med at gense sæson 1, for at få alle detaljerne med. Én gang til.
 2. Været i biografen og se First Man. Ryan Gosling, og Claire Foy i særdeleshed, gør det ualmindeligt godt som Mr. og Mrs. Armstrong Damien Chazelle’s fortælling om månelandingen i 1969.
 3. Klikket et par sorte Temper Run fra Adidas hjem som jeg egentlig ikke har brug for, men ikke helt kunne leve uden…
 4.  Delt 12 cool tips til Miami, nærmere betegnet South Beach.
 5. Barrikaderet mig mod kulden og badet mit ansigt i min yndlings face mist fra, Ginzing Treatment Lotion Mist, fra Origins. Den fugter, opfrisker og plejer huden og så dufter den helt fantastisk af sød citrus.
 6. Været på udkig efter sandaler off-season. Hvilket ikke er helt nemt. Mit bedste bud er indtil videre et par klassiske fussbett sandaler i brun croc fra Marni, som jeg ikke ville have noget imod at pakke med i kufferten til Bali om nogle uger.
 7. Kikket efter budgetfavoritter til mandagens “best of budget” indlæg og forelsket mig i endnu (!) en grøn strik samt endnu (!) en blazer
 8. Planlagt en tur i Tivoli (i dag faktisk) sammen med min kæreste. De sidste mange gange jeg har været i Tivoli har jeg blot gået igennem havnen i forbindelse med en middag eller et event på en af restauranterne. Jeg glæder mig til rent faktisk at opleve stemningen, Halloween-uhyggen og prøve forlystelserne.

FOLLOW ON INSTAGRAM

 

1 COMMENT

 • Jeg kender godt ‘har ikke brug for, men kan ikke leve uden’, når det kommer til tennissko. Jeg skal lære at stå imod (;

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

END OF OCTOBER IN WOOL & SILK