BEST OF BUDGET #22

SHOWER ESSENTIALS


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Gifted products: conditioner PHILIP B shampoo PHILIP B blonde treatment GB BY GUN-BRITT foam cleanser KLAIRS exfoliating mask BENEFIT brightening mask ORIGINS body scrub KARMAMEJU loofah THE BODY SHOP

Når badeværelseshylden er fyldt med matchende produkter, fortjener den at blive foreviget. Produkterne i min “shower regime” skifter ret ofte, men igennem oktober og et godt stykke ind i november ser den sådan ud.

Jeg elsker følelsen af nyvasket hår, men vasker det som regel kun hver 3. dag. Hvilket mest er et spørgsmål om at spare tid, da mit lange og tunge hår tager en evighed at tørre og glatte. Det har dog en tendens til at falde hurtigt sammen, hvorfor jeg altid er på udkig efter produkter der giver masser af volume. Derudover er jeg stor tilhænger af in-shower masker og exfoliering, som jeg giver et par gode bud på her.

Læs også: Post-Summer Glow Favourites: Prep, Prime & Finish

Intense Color Care, Philip P

“Formlen hydrerer, bekæmper frizz uden at få håret til at falde sammen. Håret efterlades glansfuldt, plejet og så elsker jeg duften af neroli, bergamotte, lavendel og eucalyptus.”

Peppermint Avocado Shampoo, Philip P

“En ny favorit er den aroma-terapeutiske dybderensende hovedbundsshampo med pebermynte og avocado, som efterlader hovedebunden forfrisket og giver håret med mere volume.”

Deep Blonde Treatment, GB by Gun-Britt

“Den farvekølende cremekur til blondt eller gråt hår, som mindsker uønsket gult skær og efterlader håret sundt og blødt, har længe været en favorit. En positiv sideeffekt er desuden, at produktet efterlader håret med en virkelig lækker salonfølelse.”

Rich Moist Foam Cleanser, Klairs

“Effektiv skumrens med olivenolie og hyaluronsyre, der fjerner urenheder og renser porerne i dybden samtidig med at fugte huden. Skumrensen får en blød olieret tekstur når den masseres ind i huden, er allergivenlig, bekæmper rynker og hjælper med at opbygge hudens beskyttelsesbarriere.”

Smooth It Off! Exfoliating Cleanser, Benefit

“Kemisk exfolierende maske hvis varmende effekt renser i dybden uden at udtørre og efterlader huden ren, mere klar og hydreret!”

Dragon Fruit Brightening Super Fruit Mask, Origins

“Lyserød fugtgivende maske med dragefrugt og C-vitamin, der booster huden og giver ny glød. Knust valnødskal exfolierer huden mildt, mens mandarin, citron og solbær giver en opfriskende følelse.”

Salt Body Scrub 2.0, Kammameju

“Mild body scrub beriget med Himalaya-salt, argan- og havtornolie, der giver en nærerende og regenererende effekt. Huden efterlades blød, velplejet og velduftende!”

Loofah, The Body Shop

“Mit bedste exfolierings tip til kroppen er en loofah, som sætter blodcirkulationen igang, fjerner døde  hudceller og efterlader huden silke blød. Jeg bruger den altid på kroppen med en mild body wash uden parfume.” 

FOLLOW ON INSTAGRAM

1 COMMENT

  • Tina

    Dejlig inspiration, mit lange hår har det også med at falde sammen, så jeg prøver også altid lede efter noget, der giver volumen:-)
    Især den kolde tid gør håret ustyrligt.
    Hilsner og en smuk lun dag ønskes:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST OF BUDGET #22