LAYER SEASON IN WOOL & BOOTS

NOVEMBER EDIT


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


blazer & OTHER STORIES knit H&M room spray AESOP pants WEEKDAY hoops ROCHELLE bag SOPHIE ANDERSON scented candle DIPTIQUE boots BY FAR (IN LEATHER)

Vi går en koldere og mørkere tid i møde. Og det er derfor alvor blevet tid til at pakke sig ind i lune striktrøjer og tilbringe aftener under en varm plaid med the og sterinlys. På ønskelisten i november befinder sig bl.a. de perfekte støvler i silke, som over, eller i skind fra mit nye favorit sko-brand By Far. Støvlerne har sæsonens helt rigtige look og ville passe perfekt i kombination med et par cropped fløjlsbukser, en varm strik og en ternet blazer. Jeg drømmer desuden om en af de smukke raffia-tasker fra Sophie Anderson, som jeg ikke blot syntes hører sommeren til, men også sagtens kan styles med en efterårs- og vintergarderobe.

Læs også: October Edit

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAYER SEASON IN WOOL & BOOTS