NOVEMBER EDIT

8 THINGS I WANT TO DO IN NOVEMBER…


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


t-shirt WEEKDAY jewellery ROCHELLE (COMING SOON)

Selvom oktober føltes lang, 31 dage for at være eksakt, så var det alligevel som om den var ovre før jeg kunne nå helt at følge med. Om lidt starter juletravlheden, men før det er der heldigvis endnu en lang efterårsmåned at se frem til. Hermed 8 ting jeg vil lave i november…

Læs også: 8 (+2) Things I Want To Do In October…

  1. Gense Bali, efter min dramatiske afsked med øen sidste år i november. Mount Agung rumsterer stadig, men jeg sætter min lid til at bjerget ikke går i endnu et udbrud igen indenfor de næste uger…
  2. Skyde kampagnebilleder til ROCHELLE på ovenstående drømmedestination.
  3. Bestille micellar wipes fra Bioderma til mine rejser. De er perfekte til at have med i håndbagagen i flyet eller på en weekend getaway, men vist sig at være helt umuligt at finde i nogle fysiske butikker i København. Samt en Tan-Luxe Tan Drops til at holde lidt på farven gennem vinteren. Jeg har gerne ville prøve produktet siden Lucy anbefalede det i hende video her. Og sidst men ikke mindst bestille en ny Boy Brow fra Glossier, da jeg næsten er helt i bund med min gamle.
  4. Investere i et par vinterstøvler, som er gode at gå i. Med en stor streg under . Jeg fortsætter nemlig med mine 10.000 skridt hver dag vinteren igennem og det er faktisk overraskende svært at finde fodtøj, foruden sneakers, som man rent faktisk kan holde ud at gå 8 plus kilometer i hver dag. Jeg er stadig ret vild med ARKET’s samarbejde med Diemme, som kunne været et rigtig godt bud på et par gode travesko.
  5. Sælge ud til næste søndags Fashion Flea Market // Trendsales X Tradono i Store Kannikestræde. Jeg har meget (!) begrænset garderobeplads herhjemme, hvilket betyder at der er forholdsvis megen rotation i mine sæsoner. Hvorfor jeg er virkelig glad for at kunne forlænge levetiden på noget af det tøj jeg kan sælge videre.
  6. Se Lars Von Trier’s nye film The House That Jack Built, som får premiere i biograferne d. 29. november.
  7. Forsøge at se den nye sæson af House of Cards… Selvom jeg umiddelbart tænker, at man burde have kancelleret serien med Kevin Spacey’s udgang.
  8. Tage til Hubertusjagt i Dyrehaven efterfulgt af en lang gåtur. Det er efterhånden blevet en tradition et par gange om måneden at min kæreste og jeg tager toget til Klampenborg, går igennem Dyrehaven til Rådvad og videre til Skodsborg, hvor vi tager toget tilbage til København. En gåtur der klart kan anbefales!

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOVEMBER EDIT