GO BIG!

SMALL GOLDEN HOOPS


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


face mist AESOP cleansing oil RAAW BY TRICE chunky hoops JANE KØNIG eye let hoops ROCHELLE (COMING SOON)

Sådan ser mine øre ud i øjeblikket. En kombination af de små chunky hoops fra Jane Kønig samt to prøver fra den nye ROCHELLE kollektion. De gyldne hoops med ringe skulle umiddelbart ikke have været en del af kollektion, da forgyldningen er en smule mere mat end de andre styles. Dog er jeg blevet ret glad for dem, så umiddelbart tror jeg at de alligevel får lov at blive en del af kollektionen. Og så fungerer de desuden rigtig godt med de chunky hoops. De små hoops lander på webshoppen i december og kommer i tre størrelser: mini, small og medium, så man kan style dem sammen hvis man har flere huller i ørene

Læs også: Lessons in Love: Love is Patient, Love is Kind, Love Never Ends…

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GO BIG!