SMALL GOLDEN HOOPS

FAST TRACK


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


coat H&M knit ARKET sunglasses H&M earrings JANE KØNIG coin purse JACQUEMUS sneakers ADIDAS trolley HORIZN STUDIOS

Opskriften på det perfekte “storby” rejse-outfit tilsat et par jeans eller løse herrebukser. Den grå frakke fra H&M burde i virkeligheden have været med i mandagens budgetfavoritter, prisen taget i betragtning. Den lille Le Pitchou coin purse fra Jacquemus er desuden noget at det sødeste jeg har set og ville være intet mindre en idéel med en blød strik på en storbyferie. Det bliver dog nok ikke helt samme opskrift jeg kommer til at gå efter på mandag, når jeg sætter mig ind i flyet til Doha for til sidst at lande på Bali 18 timer senere. Jeg foretrækker som regel at rejse i en sweatshirt, mine Core bukser fra Casall, som er en drøm at have på, et par sneakers og en let jakke når jeg skal langt.

Læs også: November Edit

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMALL GOLDEN HOOPS