GLOSSIER SUPER BOUNCE HYLAURONIC ACID: FIRST I WAS LIKE MEEH...

BROSTE COPENHAGEN SS19


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Det er sjældent at jeg har set så vellykket en kollektion, billeder, styling og produkter, som Broste Copenhagen viser med den nye SS19 kollektion. Farverne og location er spot on og så elsker jeg, at de har leget med lys og materialer. Som jeg har nævnt et par gange før har jeg udset mig den smukke Wind Chaiselong til gæsteværelset i den nye lejlighed, som nu også kommer i en smuk baby blå udgave. Derudover drømmer jeg om pastelfarvede bloklys og røgfarvet glas i lange baner…

Læs også: Interior Dreams & -20 Off Moodings

FOLLOW ON INSTAGRAM

1 COMMENT

  • Ulla Jensen

    Så smukt, den glæder jeg mig til at bruge 😀🤗😘

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLOSSIER SUPER BOUNCE HYLAURONIC ACID: FIRST I WAS LIKE MEEH...