BROSTE COPENHAGEN SS19

NEW KISHO RUG FOR THE BEDROOM


REKLAME FOR  KILANDS


kisho rug KILANDS

Hermed den seneste tilføjelser til vores soveværelse – et lyserødt tykt vævet tæppe fra Kilands. Jeg faldt for tæppet blandt det uendeligt store udvalg på Kilands webshop, fordi det matchede vores soveværelse til perfektion. Og findes der en bedre følelse end at træde ud på et tykt blødt tæppe med bare fødder når man vågner om morgenen?

Det bliver hermed også den sidste forbedring i soveværelset inden vi flytter til sommer. Vores nye soveværelse skal ikke være lyserødt, men mørk grå eller blå. Det nye tæppe flytter selvfølgelig med og jeg tænker umiddelbart, at det skal ligge i spisestuen eller på kontoret – hvis ikke det passer i farven til det nye soveværelse.

Kisho er et håndvævet tæppe i et fnugfrit materiale bestående af tykke fibre, som skiftevis blandes med tynde, mere skinnende tråde. Kombinationen giver materialet og tæppet liv, samtidig med at det skaber en luksuriøs feel. Tæppets korte ender er pyntet med en dekorativ dobbelt frynse, som giver en ekstra dimension. Rabatkoden: WEAREMAD giver desuden -10% på alle tæpper frem til d. 20. januar 2019.

FOLLOW ON INSTAGRAM

1 COMMENT

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BROSTE COPENHAGEN SS19