NEW KISHO RUG FOR THE BEDROOM

BEST OF BUDGET #28


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


cardigan COS scented candle & OTHER STORIES pants & OTHER STORIES bra & OTHER STORIES briefs & OTHER STORIES boots H&M

Mandagens budgetfavoritter byder bl.a. på en Insta(nt)-favorit, bestående at en chunky cardigan med bindebånd, som jeg faldt over da jeg scrollede igennem Explore – der for mit vedkommende ellers normalt overvejende består af videoer med hunde og katte. Men blandt alle de nuttede dyr havde algoritmen alligevel fundet den perfekte cardigan til mig. Derudover har jeg forelsket mig i et par utility bukser i beige med mørke stikninger, et velduftende lys og et par cool støvler i læder nedsat med 40%.

Læs også: Best Of Budget #27

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW KISHO RUG FOR THE BEDROOM